Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» για Άρσεναλ στο «Μπριτάνια»

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» για Άρσεναλ στο «Μπριτάνια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2014 19:08
Δεν τα κατάφερε στο «Μπριτάνια» η Άρσεναλ, η οποία βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο πρώτο μέρος από την Στόουκ και παρότι πάλεψε για την ανατροπή, μείωσε απλώς για το τελικό 3-2 υπέρ των «πότερς», που πήραν την πρώτη της νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Κράουτς (1’), Μπόγιαν (35’) και Γουόλτερς (45’) τα γκολ, μείωσε με Καθόρλα (68’ πεν.) και Ράμσεϊ (70’) η Άρσεναλ.

Μετά την ήττα της Τσέλσι, ακόμα μια ομάδα του Λονδίνου δεν κατάφερε να πάρει βαθμό την 15η αγωνιστική, καθώς η Στόουκ υποχρέωσε την Άρσεναλ στην 4η φετινή της ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ (3-2), με αποτέλεσμα οι «κανονιέρηδες» να παραμείνουν στην 6η θέση με 23 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με γκολ του Κράουτς, ενώ Μπόγιαν (35’) και Γουόλτερς (45’) έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στους «πότερς».

Ο Σάντσες είχε δοκάρι στο 57’ για να ξαναβάλει την Άρσεναλ στο παιχνίδι και στο 65’ η Στόουκ πέτυχε νέο γκολ με τον Μπόγιαν, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ, θεωρώντας ότι ο Γουόλτερς επηρέαζε τη φάση.

Οι «πότερς» διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του επόπτη όπως και για το πέναλτι που κέρδισε ο Φλαμινί από τον Ντιουφ ένα λεπτό μετά, με τον Καθόρλα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 68’ για το 3-1.

Στο 70’ ο Ράμσεϊ μετά από κόρνερ του Σάντσες «έγραψε» το 3-2, βάζοντας για τα καλά την Άρσεναλ στο ματς, όμως η αποβολή του Τσέιμπερς στο 78’ της έκοψε τη… φόρα, με την Στόουκ να αντέχει την πίεση και να παίρνει την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς βαθμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.