Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Κόλλησε» η Γιουβέντους, Νάπολι για σεντόνι (videos)

Σέριε Α: «Κόλλησε» η Γιουβέντους, Νάπολι για σεντόνι (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2015 19:25
Την ευκαιρία να ξεφύγει με +9 από τη Ρόμα έχασε η Γιουβέντους, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» με αποτέλεσμα να παραμείνει στο +7 από τη δεύτερη θέση.

Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Ουντινέζε η Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 0-0 στο «Φρίουλι», σκορ που διατήρησε τη «Γηραιά Κυρία» στο +7 από τη Ρόμα.

Η ομάδα του Αλέγκρι είχε την κατοχή, ωστόσο η Ουντινέζε ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 12’ ο Φερνάντες βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν αλλά έχασε το κοντρόλ και το σουτ του ήταν άστοχο, ενώ στο 23’ ο Τιβό δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιταλό γκολκίπερ, ο οποίος απόκρουσε και το σουτ του Φερνάντες στο 28’.

Στην επανάληψη η Γιουβέντους έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 57’ ο Περέιρα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καρνέζη, ενώ στο 84’ ο Τέβες δεν κατάφερε να ευστοχήσει από καλή θέση, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Μόνη 3η η Νάπολι, ήττες για Λάτσιο, Σαμπντόρια, γκολ ο Ταχτσίδης


Σέριε Α: «Κόλλησε» η Γιουβέντους, Νάπολι για σεντόνι (videos)
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Νάπολι, η οποία κέρδισε με 2-1 την Κιέβο στη Βερόνα και μείωσε στο -4 τη διαφορά της από τη 2η Ρόμα, ενώ παράλληλα ξέφυγε με +5 από την 4η Λάτσιο.

Οι «παρτενοπέι» πήραν προβάδισμα στο 18’ με αυτογκόλ του Σέζαρ, όμως στο 25’ ο Πέλιστερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ήρθε στο 62’ μετά συνεργασία των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του συλλόγου. Ο Στρίνιτς έδωσε στον Γκαμπιαντίνι και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Γκέλαρε η Λάτσιο, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Τσεζένα, με αποτέλεσμα οι «λατσιάλι» να παραμείνουν στην 4η θέση μαζί με την Σαμπντόρια, που γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την Τορίνο.

Στην 7η θέση ανέβηκε η Παλέρμο, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Βερόνα, ανατρέποντας το σκορ. Ο Ταχτσίδης με το 3ο του γκολ στη Σέριε Α, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 8ο λεπτό, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς χάρη στα τέρματα των Ντιμπάλα (18’) και Μπελότι (79’).

Τέλος, η Αταλάντα με γκολ του Πινίγια στο 90+4’, κέρδισε με 2-1 την Κάλιαρι και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.