Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Σούπερ ματς, σούπερ Ντοστ!

Μπουντσελίγκα: Σούπερ ματς, σούπερ Ντοστ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2015 21:45
Με τον Μπας Ντοστ να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Κέβιν Ντε Μπρούν να μοιράζει τρεις ασίστ, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 5-3 τη Βέρντερ στη Βρέμη και διατήρησε το -8 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Στο κυνήγι της Μπάγερν παραμένει η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» με πρωταγωνιστή για ακόμα ένα παιχνίδι τον Ντοστ, κέρδισαν με 5-3 τη Βέρντερ στη Βρέμη και διατηρήθηκαν στο -8 από τους Βαυαρούς.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στη Βρέμη όπου μέχρι το 18’ είχαν σημειωθεί ήδη τέσσερα γκολ. Η Βέρντερ κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα με γκολ των Γιουνούζοβιτς (9’) και Ντι Σάντο (16’) ωστόσο η Βόλφσμπουργκ απάντησε με τέρματα των Καλιγκιούρι (10’) και Άρνολντ (18’)!

Στο 28’ η Βέρντερ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με αυτογκόλ του Βιεϊρίνια, ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε ο Ντοστ…

Ο φορμαρισμένος Ολλανδός επιθετικός με δύο γκολ (48’, 51’) και μια ασίστ σε γκολ του Καλιγκιούρι (53’) έφερε… τούμπα το ματς, φτάνοντας τα 10 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια των «λύκων»!

Το 5-3 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Βόλφσμπουργκ να παίρνει ακόμα μια νίκη και να παραμένει στο -8 από την κορυφή. Στους πρωταγωνιστές και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ και έφτασε τις 15 στο γερμανικό πρωτάθλημα (πρώτος και με διαφορά από τον 2ο στη σχετική λίστα)!

Στην 3η θέση διατηρήθηκε η Γκλάντμπαχ, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Πάντερμπορν και ξέφυγε με +4 από την 4η Λεβερκούζεν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.