Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «8» Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ, έξω η Βέρντερ (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «8» Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ, έξω η Βέρντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2015 01:37
Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-0) απέναντι σε Μπράουνσβαϊγκ, Λειψία και Κίκερς Όφενμαχ αντίστοιχα και εξασφάλισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανία. Απέκλεισε τη Βέρντερ η Αρμίνια (3-1).

Δεν έπεσε θύμα έκπληξης η Μπάγερν, η οποία κέρδισε με 2-0 την Μπράουνσβαϊγκ στο Μόναχο και «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θέλησε να ξεκουράσει τους βασικούς του και η Μπάγερν, χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλή απόδοση, κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα.

Οι Βαυαροί δεν απειλήθηκαν από την αντίπαλο τους και στο 57’ «κλείδωσαν» τη νίκη με γκολ του Γκέτσε. Στα αξιοσημείωτα ότι αυτή ήταν η 15η σερί νίκη στο Κύπελλο για τη Μπάγερν που αγνοεί την ήττα στο θεσμό από το βαρύ 5-2 κόντρα στη Ντόρτμουντ στον τελικό του 2012.

Πρόκριση για Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ, έξω η Βέρντερ


Κύπελλο Γερμανίας: Στους «8» Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ, έξω η Βέρντερ (video)
Πρόκριση και για την Βόλφσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Λειψία εκτός έδρας και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και είχαν δύο καλές στιγμές για να προηγηθούν, ωστόσο οι «λύκοι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν χάρη σε γκολ του Καλιγκιούρι στο 20’.

Η Βόλφσμπουργκ πήρε τον έλεγχο, δημιούργησε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 57’, με τον Κλόζε να «σφραγίζει» τη νίκη-πρόκριση για τη ομάδα του Χέκινγκ.

Στους «8» βρίσκεται και η Γκλάντμπαχ, η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ τους Κίκερς Όφενμαχ (ομάδα 4ης κατηγορίας) εκτός έδρας χάρη στα γκολ των Κρούζε (52΄πεν.) και Χέρμαν (83’).

Αντίθετα, εκτός οκτάδας έμεινε η Βέρντερ, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από την Αρμίνια στο Μπίλεφελντ και γνώρισε τον αποκλεισμό.

Η Βέρντερ είχε ευκαιρίες με Γκαρσία και Μπάρτελς για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο η Αρμίνια κατάφερε να προηγηθεί στο 32’ με τέρμα του Γιούνγκλας.

Οι πρωτοπόροι της 3ης κατηγορίας πέτυχαν και 2ο γκολ στο 57’ με γκολ του Σουπάν και παρά το τέρμα της Βέρντερ με τον Φριτς στο 76’, οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» την μεγάλη πρόκριση με γκολ του Γιούνγκλας στο 84’.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.