Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Ο τίτλος ανήκει στον κόσμο της Μπιλμπάο»

Βαλβέρδε: «Ο τίτλος ανήκει στον κόσμο της Μπιλμπάο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2015 02:15
Πανευτυχής για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο της Μπιλμπάο. Διαβάστε τι είπε για τους τίτλους που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και με συνολικό σκορ 5-1 κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας για 2η φορά στην ιστορία της.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για την Μπιλμπάο μετά από 31 χρόνια ανομβρίας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αφιέρωσε το τρόπαιο στους φίλους της ομάδας:

«Επιτέλους πήραμε ένα τρόπαιο, που τόσο πολύ άξιζαν όλοι οι φίλοι της Μπιλμπάο. Αυτή η χαρά ανήκει στον κόσμο μας. Είναι κάτι που κυνηγούσαμε καιρό και επιτέλους τα καταφέραμε. Για μένα είναι τεράστια η ικανοποίηση, όχι μόνο για τον τίτλο, αλλά και για ό,τι αυτός σημαίνει για τους Βάσκους. Νιώθω απίστευτη χαρά» δήλωσε ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε:

«Το πρώτο μέρος ήταν πολύ δύσκολο για μας, γιατί η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ καλή και μας πίεσε αρκετά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, ήμασταν καλοί και πετύχαμε τον στόχο μας. Μπορεί να φάνηκε ότι δεν υποφέραμε, όμως όταν πέτυχαν το πρώτο γκολ, αρχίσαμε να τρέμουμε…»

Σε ερώτηση για το αν αυτός ο τίτλος διαφέρει σε σχέση με τα τρόπαια που κέρδισε με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Αυτός ο τίτλος έχει μεγαλύτερη σημασία, επειδή ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος συνηθισμένος να κερδίζει τρόπαια. Σίγουρα ένας τίτλος που κρίνεται σε δύο παιχνίδια απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι πιο περίπλοκος».

Για τους παίκτες του και την απόδοση του Αντούριθ, ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες μου δεν σταμάτησαν στιγμή να παλεύουν και έδειξαν ψυχή και χαρακτήρα. Το γκολ του Αντούριθ ήταν καθοριστικό, είναι μεγάλη υπόθεση ότι πέτυχε τέσσερα γκολ σε δύο αγώνες. Σίγουρα ο τίτλος φέρει τη σφραγίδα του»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.