Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (photos & video)

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (photos & video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2015 16:01
Τις νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2015/16 παρουσίασε η ΠΑΕ, σε εκδήλωση στο Μακεδονία Παλλάς. Ασπρόμαυρη, άσπρη και… χακί οι τρεις φανέλες, παρουσιάστηκε και ο χορηγός.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγκαινίασε τη συνεργασία με την εταιρεία Macron, η οποία επιμελήθηκε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2015/16.

Οι τρεις φανέλες παρουσιαστήκαν σε εκδήλωση στο Μακεδονία Παλλάς, με τους Μπερμπάτοφ, Κίτσιου, Όλσεν, Αθανασιάδη, Ροντρίγκες και Τζιόλη να παίζουν το ρόλο των μοντέλων.

Τα περισσότερα βλέμματα τράβηξε η τρίτη φανέλα, η χακί, την οποία παρουσίασε ο Κλάους. Η πρώτη είναι κλασική ασπρόμαυρη με τέσσερις κάθετες ρίγες, ενώ η δεύτερη είναι άσπρη με κάποιες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα στο πλάι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (photos & video)
Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση η οποία έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace, o ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες στολές που θα φοράει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η εισαγωγή για την παρουσίαση έγινε από ένα video όπου πλαισίωναν στη σκηνή και έξι τυμπανιστές δίνοντας ένα έντονο χρώμα στην εκδήλωση.

Τις ολοκαίνουριες φανέλες με τον Δικέφαλο στο στήθος παρουσίασαν οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Στέφανος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρόμπιν Όλσεν, Στέλιος Κίτσιου και Γκάρι Ροντρίγκες.

Η γραμμή της κλασικής ριγέ εμφάνισης που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι κατασκευασμένες για να εφαρμόζουν ιδανικά στο σώμα των αθλητών.

Τα χρώματα της ομάδας, το λευκό και το μαύρο, είναι μοιρασμένα σε τέσσερις κάθετες ρίγες ενώ η κορυφαία της τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Macron επιτρέπει την καλύτερη διαπνοή με αποτέλεσμα το σώμα του αθλητή να έχει μια σταθερή θερμοκρασία κατά την διάρκεια του αγώνα, εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για το κορυφαίο επίπεδο και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Σχεδιαστικά στο πίσω μέρος υπάρχει ο γιακάς τύπου «Κορέας», ενώ ξεχωρίζει και η διεθνής λογοτύπηση της ομάδας «PAOK FC».

H λευκή φανέλα έχει κάποιες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα στο πλάι, ενώ ξεχωρίζει το μοναδικό διπλό κολάρο γύρω από το λαιμό. Αυτό που δεσπόζει στην λευκή φανέλα, είναι ο Δικέφαλος αετός, ο οποίος εκτός από το κεντημένο έμβλημα του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει επιπλέον και ως ανάγλυφος πάνω στη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Η μεγάλη αλλαγή για την περίοδο 2015-2016 έχει να κάνει με «special edition» εμφάνιση, σε μαύρο και γκρι χρώμα, με ιδιαίτερο καμουφλάζ στυλ, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της στολής.

Παρουσιάστηκε και ο χορηγός


Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (photos & video)
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της για χορηγική συνεργασία με τη Sportingbet για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πέρα από την προβολή του λογοτύπου στη νέα φανέλα του Δικέφαλου, η Sportingbet εξασφάλισε και μια σειρά σημαντικών παροχών προβολής στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ενεργοποίηση της συμφωνίας είναι άμεση και ο πρώτος αγώνας στον οποίο ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τη Sportingbet ως επίσημο χορηγό στη νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνισή του θα είναι ο εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2015-16.

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (photos & video)
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης αναφερόμενος στην έναρξη της συνεργασίας δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας, όταν εταιρείες όπως η Sportingbet αποφασίζουν να συμβαδίσουν με τη φιλοσοφία και το όραμα του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας νέους δρόμους και ορίζοντες.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υποδεχόμαστε τη Sportingbet ως τον νέο συνεργάτη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ και φιλοδοξία μας είναι να προχωρήσουμε μαζί για τα επόμενα χρόνια απολαμβάνοντας και οι δύο πλευρές επιτυχίες, μεγάλες στιγμές και νέες σημαντικές διακρίσεις.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία των πέντε τελευταίων ετών. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους συνεργάτες του να πετύχουν τους στόχους τους και κάτι αντίστοιχο ανυπομονούμε να επιτύχουμε και με τη Sportingbet
».

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (photos & video)
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Sportingbet Γιάννης Καποδίστριας υπογράμμισε:

«Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για τη Sportingbet, που την υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη και ιστορική του οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για τη Sportingbet μια τυχαία επιλογή, αντιθέτως είναι μια ομάδα που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις με μεθοδικότητα, υποδειγματική διοικητική και τεχνική οργάνωση, υποδομές και αμέριστη υποστήριξη από εκατομμύρια φιλάθλους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Στη Sportingbet είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που θα συμβάλλουμε με την αρωγή μας στις επερχόμενες επιτυχίες του ΠΑΟΚ
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.