Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» από νωρίς ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» από νωρίς ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2015 17:59
Με τρία γκολ στο πρώτο 20λεπτο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Νάνο (5’), Καρέλης (14’) και Ατζαγκούν (19’) οι σκόρερ.

Το 2x2 στην έδρα του έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού και έφτασε τους 9 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Τα πάντα κρίθηκαν από πολύ νωρίς, αφού μέχρι το 20’, οι «πράσινοι» είχαν πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων, «καθαρίζοντας» στο άψε-σβήσε την υπόθεση νίκη. Το 1-0 ήρθε στο 5ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Νάνο. Ο Μπέργκ πάτησε την μπάλα στον Ισπανό και αυτός έπιασε δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα, που έκανε κακή εκτίμηση.

Ο Νάνο συμμετείχε και στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, αφού έπειτα από δική του σέντρα στο 14’, ο Καρέλης έπιασε αμέσως το σουτ και έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 19’ έφτασαν σε τρίτο τέρμα με τον Ατζαγκούν, ο οποίος σκόραρε από κοντά, μετά από πάρε-βάλε του Καρέλη, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά τον Μάρτιο και το ματς με τον Εργοτέλη. Όλα τα… λεφτά η εξαιρετική κάθετη πάσα του Κουτρουμπή στον Καρέλη καθώς και η ενέργεια του Μπεργκ, ο οποίος άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για να φτάσει στον Έλληνα άσο.

Έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό και το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα μέχρι το φινάλε. Ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να αντιδράσει και οι «πράσινοι» κυκλοφορούσαν τη μπάλα, ψάχνοντας με ηρεμία ένα τέταρτο τέρμα. Οι παίκτες του Αναστασίου είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα και είχαν μόλις δύο καλές στιγμές με τον Μπεργκ, που δεν βρήκαν στόχο.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, με τον Στιλ να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής (71' Λαγός), Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (58' Νίνης), Καρέλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Τελάντερ, Πράνιτς (64' Αμπέντ)

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Ναβάρο, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Ρομέου (60' Μάρκοβιτς), Στάθης, Γουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος (74' Μίνγκας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.