Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ο Λεβαντόφσκι διέλυσε την Βόλφσμπουργκ με πέντε γκολ σε εννέα λεπτά! (video)

Μπουντεσλίγκα: Ο Λεβαντόφσκι διέλυσε την Βόλφσμπουργκ με πέντε γκολ σε εννέα λεπτά! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2015 23:03
Με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει πέντε γκολ σε εννέα λεπτά, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Βόλφμπουργκ (που προηγήθηκε) στο Μόναχο και έκανε το «6 στα 6» στην Μπουντεσλίγκα.

Ποιος είδε τον Λεβαντόφσκι και δεν τον φοβήθηκε! Ο Πολωνός επιθετικός πέρασε στο δεύτερο μέρος και με πέντε γκολ σε εννέα λεπτά, διέλυσε μόνος του την Βόλφσμπουργκ, χαρίζοντας στην Μπάγερν τη μεγάλη νίκη με 5-1 στο Μόναχο.

Η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να προηγηθεί στο 26’ με δυνατό σουτ του Καλιγκιούρι και στο 38’ πήγε να πετύχει το γκολ της… χρονιάς με τον Γκιλαβογκί. Ο Νόιερ έκανε μια από τις γνωστές μακρινές εξόδους, φτάνοντας μέχρι το κέντρο (!), η μπάλα όμως βρέθηκε στον Γκιλαβογκί, ο οποίος δεν το σκέφτηκε και επιχείρησε το σουτ, σημαδεύοντας το δοκάρι της… κενής εστίας των Βαυαρών.

Στο δεύτερο μέρος ο Πεπ Γκουαρδιόλα έριξε στο ματς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός επιθετικός κατάφερε να γράψει ιστορία, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Ο άσος της Μπάγερν σημείωσε πέντε γκολ σε διάστημα εννέα λεπτών (51’, 52’, 55’, 57’, 60’), πετυχαίνοντας το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Μπουντσελίγκα, το γρηγορότερο καρέ και τα πέντε γρηγορότερα τέρματα στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά με εννέα επαφές!

Μάλιστα, το τελευταίο γκολ του «Λέβα» ήταν με εκπληκτικό γυριστό στην κίνηση, προκαλώντας την τρομερή αντίδραση του Γκουαρδιόλα, που δεν πίστευε στα μάτια του. Πραγματικά φανταστικός ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος είχε ευκαιρίες και για έκτο γκολ και έγινε ο πρώτος παίκτης στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) που πετυχαίνει πέντε τέρματα σε διάστημα εννέα λεπτών!

Φυσικά είναι ο πρώτος παίκτης στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα που πετυχαίνει πέντε γκολ ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν που βρίσκει πέντε φορές δίχτυα σε ένα ματς. Ο τελευταίος που το είχε πετύχει ήταν ο Ντίτερ Χένες τον Φεβρουάριο του 1984.

Τα γκολ:




Το 5ο γκολ:




Γκουαρδιόλα: «Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.