Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Ντόρτμουντ, με… θρίλερ η Στουτγκάρδη

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Ντόρτμουντ, με… θρίλερ η Στουτγκάρδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2015 00:55
Η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε με 2-0 της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Στουτγκάρδη. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

Την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας εξασφάλισε η περσινή φιναλίστ Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (έπαιξε στο δεύτερο μέρος) κέρδισαν με 2-0 την ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη (αγωνίστηκε σ’ όλο το ματς) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τούχελ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη σε διάστημα πέντε λεπτών χάρη στα γκολ των Ομπαμεγιάνγκ (61’) και Μχιταριάν (66’). Στον αντίποδα, η Άουγκσμπουργκ είχε «χρυσή» ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 58’, όμως ο Μπομπαντίγια δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπούρκι σε τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και η Ντόρτμουντ «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Στουτγκάρδη σε εκτός έδρας ματς.

Πρόκριση με… θρίλερ για Στουτγκάρδη


Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Ντόρτμουντ, με… θρίλερ η Στουτγκάρδη
Η προσεχής αντίπαλος των Βεστφαλών στους «8» του θεσμού τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ και χρειάστηκε την παράταση για να πάρει τη νίκη με 3-2 (1-1 κ.δ.) στη «Μερσεντες Μπενζ Αρίνα».

Η Μπραουνσβάιγκ προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ του Μπάφο, ωστόσο η Στουτγκάρδη απάντησε στο 21’ με τον Νίντερμαϊερ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 99' με τον Βέρνερ, ωστόσο ο Αντέμι έκανε το 2-2 στο 110'! Η Στουτγκάρδη γλίτωσε τελικά τα πέναλτι, καθώς στο 118’ ο Σούνιτς με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Κόστιτς, έκανε το τελικό 3-2!

Προκρίθηκε η Χέρτα, κόντρα στην Μπάγερν η Μπόχουμ


Η Χέρτα νίκησε με 2-0 την Νυρεμβέργη εκτός έδρας και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Χάιντενχαϊμ.

Πρωταγωνιστής για τους Βερολινέζους ήταν ο Νταρίντα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 32’ και στο 65’ εκτέλεσε το κόρνερ, από το οποίο ο Μπρουκς «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν ώστε να επιστρέψουν στο ματς, όμως η Χέρτα κράτησε το μηδέν μέχρι το φινάλε.

Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Μπόχουμ, η οποία κέρδισε με 2-0 το Μόναχο 1860. Χάμπερερ (39’) και Χόογκλαντ (44’) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στους «8» έχουν το δυσκολότερο έργο, αφού θα υποδεχτούν την Μπάγερν.

Τα ζευγάρια στους «8»:


Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ

Χάιντενχαϊμ – Χέρτα

Μπόχουμ – Μπάγερν

Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.