Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τους... έβγαλε στη σέντρα ο Μουρίνιο

Τους... έβγαλε στη σέντρα ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2015 02:51
Για έλλειψη πάθους και επαγγελματισμού κατηγόρησε ορισμένους από τους παίκτες της Τσέλσι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παραδέχτηκε πως κάποιοι από αυτούς δεν δουλεύουν στον ίδιο βαθμό με την υπόλοιπη ομάδα.

Την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του βιώνει ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα της Τσέλσι που έχουν φέρει την ομάδα στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχουν αναγκάσει τη διοίκηση να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο «διαζυγίου».

Αμέσως μετά τη νέα ήττα της Δευτέρας από τη Λέστερ (2-1), την 9η της Τσέλσι στο φετινό πρωτάθλημα, ο Μουρίνιο κατηγόρησε κάποιους από τους παίκτες του για προδοσία και πως δεν κάνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για την κατάσταση που αντιμετωπίζει και από τις δηλώσεις του φαίνεται ξεκάθαρα το πρόβλημα που υπάρχει στις σχέσεις του με ορισμένους παίκτες, τους οποίους δεν ονομάτισε. Ο 52χρονος ουσιαστικά τους κατηγόρησε για έλλειψη επαγγελματισμού και πάθους στο παιχνίδι τους, ενώ τους κάλεσε να αναθεωρήσουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο:

«Μερικοί παίκτες πρέπει να αναθεωρήσουν τον τρόπο που ζουν στην Τσέλσι, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο και το πώς δουλεύουν στο επάγγελμα τους. Η Τσέλσι είναι μια μεγάλη ομάδα και το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από μια δουλειά. Είναι πάθος… Πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις με απίστευτο πάθος» δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Πόσα εκατομμύρια άνθρωποι θα λάτρευαν να είναι ποδοσφαιριστές και δεν μπορούν να είναι; Ως παίκτης δεν πρέπει να σπαταλάς ούτε ένα λεπτό στο χορτάρι. Πρέπει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή και να δίνεις τα πάντα…», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι κάποιοι παίκτες δουλεύουν πιο σκληρά από άλλους:

«Ναι, νιώθω απογοητευμένος με κάποιους παίκτες και νιώθω ότι μερικοί από αυτούς δίνουν τα πάντα και δεν αξίζει να χάνουν…», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.