Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νίκησε την Παρί η Τουλούζ, σκόραρε ο Ντουρμάζ

Σαμπιονά: Νίκησε την Παρί η Τουλούζ, σκόραρε ο Ντουρμάζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2016 00:23
Με τον Ντουρμάζ να βρίσκει δίχτυα και τον 17χρονο γκολκίπερ Λαφόντ να κρατά το μηδέν με τρομερές επεμβάσεις, η Τουλούζ κέρδισε με 2-0 την Παρί Σεν Ζερμέν και την υποχρέωσε στην 2η ήττα της στο πρωτάθλημα.

Με… βόμβα ξεκίνησε η 7η αγωνιστική του Σαμπιονά. Η Τουλούζ κέρδισε με 2-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Μυνισιπάλ» και έπιασε προσωρινά την Νις στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η νεαρότερη ομάδα στο φετινό Σαμπιονά (Μ.Ο ενδεκάδας 22 έτη και 1 μήνα) είχε πρωταγωνιστή τον 17χρονο Γάλλο γκολκίπερ, Αλμπάν Λαφόντ, ο οποίος πραγματοποίησε δύο τρομερές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος σε προσπάθειες του Καβάνι, κρατώντας το μηδέν γα τους γηπεδούχους.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν εφιαλτικό για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, αφού στο 46’ ο Οριέ είδε δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα του Τοϊβόνεν στην περιοχή, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον Μποντιγκέρ να «γράψει» το 1-0 από το σημείο του πέναλτι.

Η Παρί δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 79’ ο Ντουρμάζ (μπήκε στο 65’) διαμόρφωσε το τελικό 2-0, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μότα. Δύο ήττες σε εφτά παιχνίδια για τους Παριζιάνους, όσες δηλαδή σημείωσαν σ' όλη την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Δύσκολη η ζωή χωρίς τον Ζλάταν για τους πρωταθλητές...




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.