Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Εξάσφαιρη η Μίλαν, στραπάτσο για Φενέρ και Άγιαξ

Γιουρόπα Λιγκ: Εξάσφαιρη η Μίλαν, στραπάτσο για Φενέρ και Άγιαξ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2017 01:13
Η Μίλαν διέλυσε με 6-0 την Σκέντια στο Μιλάνο και βρίσκεται από τώρα στους ομίλους. Αντίθετα, η Φενερμπαχτσέ την πάτησε στα Σκόπια από την Βαρντάρ (2-0) και «φλερτάρει» με ντροπιαστικό αποκλεισμό. Σοκ και για Άγιαξ, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ρόζενμποργκ στο Άμστερνταμ.

Σε… πάρτι μετέτρεψε η Μίλαν το παιχνίδι με την Σκέντια στο Μιλάνο. Οι «ροσονέρι» πήραν άνετη νίκη με 6-0 και εξασφάλισαν από το πρώτο ματς την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Αντρέ Σίλβα (13’, 27’) και Μοντολίβο (25’, 85’), ενώ τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Μπορίνι (67’) και Αντονέλι (68’).

Στραπάτσο για Φενέρμπαχτσε και Άγιαξ


Και εάν η Σκέντια μετατράπηκε σε σάκο του μποξ στο «Σαν Σίρο», μια άλλη ομάδα από τα Σκόπια, η Βαρντάρ, κέρδισε με 2-0 την Φενέρμπαχτσε στην έδρα της και βρίσκεται κοντά σε μια ιστορική πρόκριση.

Οι Σκοπιανοί, που στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ άφησαν εκτός την Μάλμε, πριν αποκλειστούν από την Κοπεγχάγη, πήραν τη νίκη με γκολ των Μπαρσεγκιάν (20’) και Τοπάλ (90’ αυτ.) και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, εφόσον η Φενέρ δεν κάνει την ανατροπή, θα την πατήσει όπως η Γαλατά από την Έστερσουντ στο 2ο προκριματικό γύρο!

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται και ο Άγιαξ. Οι φιναλίστ του περσινού Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα τους από την Ρόζενμποργκ και πλέον καλούνται να κάνουν την ανατροπή στην Νορβηγία.

Ήττα… ελπίδας για τον Ερυθρό Αστέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που έχασε με 3-2 στην Ρωσία από την Κράσνονταρ. Από την άλλη, η Έβερτον νίκησε με 2-0 την Χάιντουκ στο «Γκούντισον Παρκ» (30’ Κιν, 45’ Γκουεγέ) και βρίσκεται μια «ανάσα» από τους ομίλους. Το παιχνίδι πάντως σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες οπαδοί.

Προβάδισμα στο 90+1’ για Απόλλωνα, δύσκολα η ΑΕΚ Λάρνακας


Με γκολ του Πίττα στο 90+1’ ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε με 3-2 την Μίντιλαντ στην Κύπρο και απέκτησε το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Δανία.

Οι Κυπελλούχοι Κύπρου πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τους Κυριάκου (15’) και Ζάντερ (69’), οι Δανοί απάντησαν ισάριθμες φορές με τον Σόρλοθ (38’, 74’), όμως το γκολ του Πίττα με γυριστό πλασέ στο 90+1’ έδωσε στον Απόλλωνα σκορ πρόκρισης.

Αντίθετα η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν και πλέον ψάχνει μεγάλη ανατροπή στην έδρα της. Οι «κιτρινοπράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Ακοράν όμως οι Τσέχοι με τρία γκολ (Μπάκος 29′ 74′ πεν., Κόλαρ 36′) πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους.

Σε άλλα παιχνίδια, η Μαρσέιγ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντομζάλε στη Σλοβενία, αποκτώντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Από την άλλη, η Λέγκια έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Σέριφ, που έφυγε με σκορ πρόκρισης χάρη σε γκολ στο 87’.
















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.