Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Παρί έριξε τριάρα στην Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Παρί έριξε τριάρα στην Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2017 00:57
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Μπάγερν στο Παρίσι και έγινε αφεντικό στον όμιλο. Η Σέλτικ φαβορί για το Γιουρόπα, 3-0 την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Παρί Σεν Ζερμέν ισοπέδωσε με 3-0 την Μπάγερν στο «Παρκ ντε Πρένς» και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Παριζιάνους, αφού στο 2’ ο Νεϊμάρ έβγαλε τον Άλβες σε θέση βολής και ο Βραζιλιάνος απέναντι από τον Ουλραϊχ δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0.

Η Μπάγερν είχε μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Αρεολά. Στο 12’ ο Μίλερ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 19’ ο γκολκίπερ της Παρί έδιωξε με το ένα χέρι την προσπάθεια του Μαρτίνεθ. Στο 22’ ο Γάλλος πορτιέρο μπλόκαρε την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, ενώ στο 25’ ο Αλάμπα δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Πολωνού φορ.

Η Παρί κράτησε το μηδέν και είχε μεγάλες ευκαιρίες στην κόντρα για το 2-0. Ενδεικτική η φάση του 22’ όπου ο Νεϊμάρ έχασε το κοντρόλ απέναντι από τον Ουλραϊχ, ενώ στο 27’ το διαγώνιο σουτ του Καβάνι πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Ουρουγουανός κατάφερε τελικά να «γράψει» το 2-0 στο 31’, σκοράροντας με τρομερό πλασέ από το ύψος της περιοχής. Στο 37’ ο Καβάνι επιχείρησε να σκοράρει από το ίδιο σημείο, ωστόσο ο Ουλραϊχ έδιωξε με το πόδι, κρατώντας το 2-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Νεϊμάρ σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες, αφού στο 50’ αστόχησε απέναντι από τον πορτιέρο της Μπάγερν, ενώ στο 53’ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι με σουτ από το ημικύκλιο. Ωστόσο στο 64’, ο Εμπαπέ «άδειασε» τον Αλάμπά και έκανε το γύρισμα για τον Νεϊμάρ, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0, μιας και ο Μαρτίνεθ δεν κατάφερε να απομακρύνει.

Φαβορί για το Γιουρόπα η Σέλτικ

Στο άλλο ματς, η Σέλτικ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Άντερλεχτ και έκανε μεγάλο βήμα για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς προηγήθηκε στο 38’ με τον Γκρίφιθς, ύστερα από ωραία ομαδική συνεργασία, ενώ στο 50’ ο Ρόμπερτς «έγραψε» το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σινκλέρ με τελείωμα μέσα από την περιοχή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «καθολικών».

Η βαθμολογία:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 6 (8-0)
2. Μπάγερν Μονάχου 3 (3-3)
3. Σέλτικ 3 (3-5)
4. Αντερλεχτ 0 (0-6)

Επόμενη αγωνιστική (18/10)

Μπάγερν Μονάχου - Σέλτικ
Αντερλεχτ - Παρί Σεν Ζερμέν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.