Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ο Μήτρογλου έσωσε τη Μαρσέιγ στο 88’

Σαμπιονά: Ο Μήτρογλου έσωσε τη Μαρσέιγ στο 88’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2017 00:29
Με γκολ του Μήτρογλου στο 88’ η Μαρσέιγ ισοφάρισε σε 3-3 το Στρασβούργο και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την ομώνυμη πόλη.

Σ’ ένα τρελό ματς στο «Σταντ ντε λα Μινού», Στρασβούργο και Μαρσέιγ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 χάρη στο παρθενικό γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο Σαμπιονά.

Οι Μασσαλοί προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με πλασέ του Παγιέ, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 31’ με τον Αολού. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Μήτρογλου πίεσε τον Μπακαρί Κονέ, που υπέπεσε σε αυτογκόλ, όμως στο 60’ ο Αφρικανός πήρε το… αίμα του πίσω, σκοράροντας στη σωστή εστία για το 2-2.

Η ανατροπή του Στρασβούργου ολοκληρώθηκε στο 74’ χάρη σε μακρινό σουτ του Λινάρ (η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Ραμί, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα). Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία της χρονιάς, αφού ο Μπαοκέν κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι σε κενή εστία από το ένα μέτρο, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μάρτιν έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο 83’ ο Μήτρογλου υποχρέωσε τον Καμαρά σε απόκρουση, όμως στο 88’ ο Έλληνας φορ έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Γάλλου πορτιέρο σε μακρινό σουτ. Ο «πιστολέρο» διαμόρφωσε το τελικό 3-3, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο Σαμπιονά στην πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα της Μαρσέιγ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.