Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Εφτάρα η Λίβερπουλ, έριξε πέντε στη Σεβίλλη η Σπαρτάκ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Εφτάρα η Λίβερπουλ, έριξε πέντε στη Σεβίλλη η Σπαρτάκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2017 23:42
Με τους Σαλάχ και Φιρμίνο να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Λίβερπουλ διέλυσε με 7-0 την Μάριμπορ στη Σλοβενία και πέρασε στην κορυφή του 5ου ομίλου μαζί με την Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία ισοπέδωσε με 5-1 την Σεβίλλη στη Ρωσία.

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 7-0 την Μάριμπορ στη Σλοβενία και έκανε ρεκόρ συλλόγου, αφού αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς, αφού οι «κόκκινοι» πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων πριν το 20’. Στο 4ο λεπτό ο Φιρμίνο σκόραρε από κοντά μετά από πάρε-βάλε του Σαλάχ, ενώ στο 13’ ο Κουτίνιο ανέβασε τον δείκτη του σκορ με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Ακολούθησαν δύο γκολ του Σαλάχ με πλασέ (19’, 39’), ενώ στο 54’ ο Φιρμίνο έκανε το 5-0 μπαίνοντας και αυτός για δεύτερη φορά στον πίνακα των σκόρερ.

Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να απειλούν και στο 86’ ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ χάρη στο παρθενικό γκολ του Τσάμπερλεϊν με την ομάδα του Μερσεσάιντ. Το…. κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 90’, όταν το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Σούλερ και κατέληξε στα δίχτυα.

Έριξε πεντάρα στη Σεβίλλη η Σπαρτάκ

Στο άλλο ματς, η Σπαρτάκ Μόσχας διέλυσε με 5-1 τη Σεβίλλη στην Ρωσία και έπιασε την Λίβερπουλ στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Πρόουμς, όμως η Σεβίλλη ισοφάρισε επίσης με κεφαλιά, από τον Σίμον Κίαερ δώδεκα λεπτά αργότερα.

Οι Ανδαλουσιανοί είχαν ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, όμως ο Σελίκχοφ κράτησε το 1-1 και η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Σπαρτάκ. Με γκολ των Μελγκαρέχο (58'), Γκλουσάκοφ (67') Λουίζ Αντριάνο (74') και Πρόουμς (90'), οι Μοσχοβίτες ισοπέδωσαν την Σεβίλλη και την έριξαν από την κορυφή.

Η βαθμολογία:


1. Λίβερπουλ 5
2. Σπαρτάκ Μόσχας 5
3. Σεβίλλη 4
4. Μάριμπορ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.