Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετες νίκες για Παρί και Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετες νίκες για Παρί και Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2017 00:51
Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 4-0 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και έκανε το 3x3, παραμένοντας στο +3 από την Μπάγερν, που κέρδισε με 3-0 την Σέλτικ στο Μόναχο.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Παρί Σεν Ζερμέν στο Βέλγιο. Με την τριπλέτα να βρίσκει δίχτυα, οι Παριζιάνοι κέρδισαν με 4-0 την Άντερλεχτ και έκαναν το 3x3 στον όμιλο, όντας η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ στη φάση των ομίλων (12-0 τέρματα).

Ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό μετά από ασίστ του Βεράτι. Η Άντερλεχτ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως ο Αρεολά κράτησε το μηδέν σε προσπάθειες των Ονιεκόρου και Τεόντορτσουκ.

Η Παρί ανέβασε ξανά ρυθμούς και στο 44’ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Καβάνι ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Εμπαπέ. Στο 49’ ο Ουρουγουανός είχε δοκάρι για το 3-0, το οποίο ήρθε στο 65’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ. Η Άντερλεχτ είχε δοκάρι στο 80’ με τον Ονεκόρου και στο 88’ ο Ντι Μαρία έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Τριάρα η Μπάγερν

Άνετο βράδυ και για την Μπάγερν, η οποία με τον Γιουπ Χάινκες στον πάγκο, κέρδισε με 3-0 την Σέλτικ στο Μόναχο.

Στο 6’ το γκολ του Τιάγκο ακυρώθηκε λανθασμένα από τους διαιτητές (θεώρησαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του άουτ), ωστόσο στο 17’ ο Μίλερ σκόραρε από κοντά, εκμεταλλευόμενος την απόκρουση του Γκόρντον σε κεφαλιά του Λεβαντόφσκι.

Το 2-0 ήρθε στο 29’ με όμορφη κεφαλιά του Κίμιχ, ενώ στο 51’ ο Χούμελς σκόραρε και αυτός με το κεφάλι, «κλειδώνοντας» το ματς. Οι Βαυαροί κατέβασαν ρυθμό και η Σέλτικ είχε κάποιες καλές στιγμές για το γκολ της τιμής, όμως το 3-0 έμεινε ως το φινάλε.

Η βαθμολογία:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 9
2. Μπάγερν 6
3. Σέλτικ 3
4. Άντερλεχτ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.