Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 3x3 η Γιουνάιτεντ, «διπλό» στη Μόσχα η Βασιλεία

Τσάμπιονς Λιγκ: 3x3 η Γιουνάιτεντ, «διπλό» στη Μόσχα η Βασιλεία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2017 01:10
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ με τραγικό λάθος του 18χρονου γκολκίπερ των Πορτογάλων, ενώ η Βασιλεία πέρασε με 2-0 από την έδρα της ΤΣΣΚΑ και είναι το φαβορί για την 2η θέση.

Μια «ανάσα» από την πρόκριση στους «16» του θεσμού βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπενφίκα και έκανε το 3x3 στον όμιλο.

Οι «αετοί» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 14ο λεπτό, με τον Σάλβιο να αστοχεί με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό μετά η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με κοντινή κεφαλιά του Λουκάκου, ενώ στο 36’ ο 18χρονος πορτιέρο της Μπενφίκα, Μίλε Σβίλαρ απέκρουσε το σουτ του Μάτιτς.

Στην επανάληψη, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν χάρη σε γκάφα του νεαρού πορτιέρο. Στο 66’ ο Ράσφορντ έκανε γέμισμα με φάουλ από πλάγια θέση και ο Σβίλαρ κράτησε τη μπάλα μέσα από τη γραμμή του τέρματος. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Μπενφίκα έμεινε χωρίς βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

«Διπλό» μισή πρόκριση για Βασιλεία

Μετά την πεντάρα στη Μπενφίκα, η Βασιλεία πέρασε με 2-0 από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ανέβηκε μόνη στην 2η θέση.

Οι Ελβετοί προηγήθηκαν στο 29’ με διαγώνιο σουτ του Τσάκα, ενώ ο Ομπερλίν σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0. Ο Ελβετός κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα στο 90’ «σφραγίζοντας» τη σπουδαία νίκη της Βασιλείας.

Βαθμολογία:


1. Μαν. Γιουνάιτεντ 9 (8-1)
2. Βασιλεία 6 (7-3)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (3-7)
4. Μπενφίκα 0 (1-8)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.