Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σίτι «άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» και ετοιμάζεται για… στέψη

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σίτι «άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» και ετοιμάζεται για… στέψη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2017 20:29
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και ξέφυγε με +11 στην κορυφή, φτάνοντας τις 14 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ. Σίλβα (43’) και Οταμέντι (54’) οι σκόρερ για τους «πολίτες», ισοφάρισε προσωρινά ο Ράσφορντ (45+2’).

Και τώρα πιάστε την! Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», έφτασε τις 14 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Άρσεναλ και το κυριότερο, ξέφυγε με +11 στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι «πολίτες» «έσπασαν» το εντός έδρας αήττητο 40 αγώνων των «κόκκινων διαβόλων», έκαναν νέο ρεκόρ συλλόγου με αήττητο 16 αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Κακό θέαμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Η Γιουνάιτεντ έδωσε την κατοχή στην Σίτι, η οποία είχε την πλήρη υπεροχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ντε Χέα. Όλα όμως άλλαξαν στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο 42’ ο Ντε Χέα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σανέ και δευτερόλεπτα μετά η Σίτι πήρε το προβάδισμα.

Ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε το κόρνερ, ο Οταμέντι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Λουκάκου, κατέληξε στον Σίλβα κι αυτός με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0. Όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα πήγαιναν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, ωστόσο η Γιουνάιτεντ βρήκε απάντηση πριν το ημίχρονο. Στο 45+2’ ο Ράσφορντ εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση των Οταμέντι και Ντελφ και ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Στο ημίχρονο ο Πεπ έβαλε τον Γκουντογκάν στη θέση του τραυματία Κομπανί και ο Μουρίνιο πέρασε τον Λίντελοφ αντί του τραυματία Ρόχο. Η Σίτι μπήκε ξανά πιο δυνατά και στο 54' πήρε εκ νέου το προβάδισμα με πανομοιότυπο γκολ. Από φάουλ του Ντε Μπρόινε, ο Λουκάκου έστειλε την μπάλα πάνω στην πλάτη του Σμόλινγκ και εκείνη στρώθηκε στον Οταμέντι που έκανε το 2-1!

Η Γιουνάιτεντ πίεσε για να φέρει το σκορ στα ίσια έχοντας καλές στιγμές με Λουκάκου (66') και Ράσφορντ (70'). Η Σίτι απάντησε στις ευκαιρίες με σουτ του Ντε Μπρόινε (70’), ενώ στο 76’ ο Έντερσον έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Ράσφορντ. Οχτώ λεπτά μετά (84’) έγινε η φάση του αγώνα, με τον γκολκίπερ της Σίτι να αποκρούει ενστικτωδώς τα σουτ των Λουκάκου και Μάτα από τη μικρή περιοχή.

Η Σίτι κράτησε το 2-1 και στο φινάλε θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως στις καθυστερήσεις ο Ντε Χέα σταμάτησε τον Σίλβα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.