Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι, ανέβηκε 4η η Μπέρνλι!

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι, ανέβηκε 4η η Μπέρνλι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2017 00:21
Η Τσέλσι πέρασε με 3-1 από την έδρα της Χάντερσφιλντ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, πιάνοντας προσωρινά την Γιουνάιτεντ στην 2η θέση. Νίκη… τετράδας η Μπέρνλι, τρομερή ανατροπή για Κρίσταλ Πάλας.

Παρά την απουσία του τραυματία Μοράτα, η Τσέλσι κέρδισε με 3-1 την Χάντερσφιλντ στο «Τζον Σμιθ» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Γουέστ Χαμ (1-0).

Πρωταγωνιστής για τους «μπλε» ήταν ο Γουίλιαν, ο οποίος μοίρασε τις ασίστ στα γκολ των Μπακαγιόκο (23’) και Πέδρο (50’), ενώ ενδιάμεσα (43’) «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους Λονδρέζους. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα η Χάντερσφιλντ μείωσε σε 3-1 με τον Ντεπουάτρ.

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του Ίθαν Αμπαντού, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών και 89 ημερών έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίζεται με τη φανέλα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά τον Τζόντι Μόρις (17 ετών και 43 ημερών).

Ανέβηκε στην 4η θέση η Μπέρνλι, τρομερή ανατροπή η Κρίσταλ Πάλας

Με γκολ του Μπαρνς στο 89’ η Μπέρνλι κέρδισε με 1-0 την Στόουκ στο «Τερφ Μουρ» και συνεχίζει την τρομερή της πορεία, αφού ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση με +1 από Λίβερπουλ και +2 από Άρσεναλ, οι οποίες έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη, η Γουότφορντ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο οι Λονδρέζοι έκαναν την ανατροπή (2-1) στο «Σέλχαστ Παρκ» χάρη σε γκολ στο 89’ και το 90+2’.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γιάνματ και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε τη νίκη. Ωστόσο στο 87’ ο Κλέβερλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά μετά ο νεοεισελθόντας Σακό ισοφάρισε σε 1-1.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 90+2’ ακόμα μια αλλαγή του Χότζον. Ο ΜακΆρθουρ πήρε τη θέση του Καμπάιγ και χάρισε μια ανέλπιστη νίκη για τους «αετούς», που ξέφυγαν προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.