Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Λίνγκαρντ έσωσε την Γιουνάιτεντ από τα χειρότερα

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Λίνγκαρντ έσωσε την Γιουνάιτεντ από τα χειρότερα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2017 19:06
Η Μπέρνλι προηγήθηκε με 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο στην επανάληψη ο Λίνγκαρντ ήρθε από τον πάγκο και με δύο γκολ (53’, 90+1’) χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στους «κόκκινους διαβόλους».

Γλίτωσε τα… χειρότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπέρνλι. Οι «κλάρετς» προηγήθηκαν με 2-0 μέσα στο «Όλντ Τράφορντ», ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη σε δύο γκολ του Λίνγκαρντ, το δεύτερο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Φυσικά το τελικό 2-2 απλά χρυσώνει το χάπι για τους γηπεδούχους, αφού η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο παρέμεινε χωρίς νίκη για 3ο σερί παιχνίδι σ’ όλες τις διοργανώσεις και κινδυνεύει να βρεθεί στο -15 από την Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, η 3η Τσέλσι μείωσε στο -1 τη μεταξύ τους διαφορά.

Η Μπέρνλι, που μετρούσε μόνο νίκες κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Boxing Day, προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού. Έπειτα από κόρνερ του Γκούντμουντσον, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Μπαρνς από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με πλασέ του Άρφιλντ για το 0-2, το οποίο έγινε στο 36’ χάρη σε εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεφούρ. Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να μειώσει με τη σέντρα, όμως ο Μι έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Ράσφορντ. Στο 40’ ο αμυντικός της Μπέρνλι έκοψε σωτήρια τον Ιμπραΐμοβιτς μέσα από την περιοχή, ενώ στο 43’ ο Πογκμπά σούταρε από το ημικύκλιο, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πόουπ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μουρίνιο πέρασε στο ματς τους Μχιταριάν και Λίνγκαρντ, με τον δεύτερο να κάνει με το… καλησπέρα αισθητή την παρουσία, έχοντας δοκάρι στο 51ο λεπτό.

Ωστόσο στο 53’ ο Γιάνγκ έκανε τη σέντρα και ο Λίνγκαρντ με τρομερό τακουνάκι μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για την ισοφάριση και τελικά έφεραν το σκορ στα ίσα στο 90+1’. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενουμένων, η μπάλα στρώθηκε στον Λίνγκαρντ που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.