Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Τα λεφτά που ξοδέψαμε δεν είναι αρκετά για το πρωτάθλημα…»

Μουρίνιο: «Τα λεφτά που ξοδέψαμε δεν είναι αρκετά για το πρωτάθλημα…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2017 20:57
«Δεν είναι αρκετά». Αυτή ήταν η απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο για τα χρήματα που έχει επενδύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξόδεψε περισσότερα από 300 εκατ. λίρες σε μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδέχεται να βρεθούν ακόμα και στο -15 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής.

Λίγη ώρα μετά τη νέα γκέλα, αυτή τη φορά από την Μπέρνλι (2-2), ο Πορτογάλος κλήθηκε να απαντήσει στο ποσό που επένδυσε σε ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή. Η απάντηση του Μουρίνιο έχει προκαλέσει αρκετή συζήτηση:

«Δεν είναι αρκετά. Η Μάντσεστερ Σίτι αγοράζει φουλ μπακ σε τιμές επιθετικών», δήλωσε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μπέρνλι:

«Ναι, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Μένω ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου, με τον τρόπο που αντέδρασε για να επιστρέψει από το 2-0. Τα παιδιά πάλεψαν, οπότε δεν έχω να πω κάτι αρνητικό γι’ αυτά. Μου άρεσε πάρα πολύ η διάθεση, η αντίδραση και το πως αποδέχθηκαν τα ρίσκα που έπρεπε να πάρουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.