Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με ισπανική συνταγή η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με ισπανική συνταγή η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2017 19:47
Με γκολ των Ισπανών Μοράτα και Αλόνσο, η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Μπράιτον στο Λονδίνο και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι, η οποία μετά την εκτός έδρας απώλεια με την Έβερτον (0-0), κέρδισε με 2-0 την Μπράιτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «μπλε» περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, ωστόσο στην επανάληψη «καθάρισαν» το ματς με… ισπανική συνταγή. Στο 46’ ο Αθπιλικουέτα έκανε τη σέντρα και ο Μοράτα με κεφαλιά έλυσε το γόρδιο δεσμό. Αυτό ήταν το 6ο φετινό γκολ της Τσέλσι μετά από συνεργασία των δύο Ισπανών, που θέλουν άλλο ένα για να ισοφαρίσουν το ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το 2-0 ήρθε στο 59’ μετά από νέα ισπανική συνεργασία. Ο Φάμπρεγας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Αλόνσο με κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων. Οι «μπλε» είχαν σημαντικές ευκαιρίες με Αζάρ και Μπακαγιόκο για ένα τρίτο γκολ, ωστόσο το 2-0 έμεινε ως το φινάλε.

Το θρίλερ της χρονιάς!

Απίθανο ματς στο «Ντιν Κουρτ», όπου Μπόρνμουθ και Γουέστ Χαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και μοιράστηκαν το βαθμό. Τα «σφυριά» προηγήθηκαν στο 7’ με τον Κόλινς, όμως τα «κεράσια» έκαναν την ανατροπή με Γκόσλινγκ (29’) και Άκε (57’). Η Γουέστ Χαμ δεν πτοήθηκε και με δύο γκολ του Αρναούτοβιτς (81’, 87’) έφερε… τούμπα το ματς. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 90+3’ ο Γουίλσον διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στα άλλα ματς, η Γουότφορντ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λέστερ και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές. Από την άλλη, Χάντερσφιλντ και Στόουκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Τζον Σμιθ», ενώ Γουέστ Μπρομ και Έβερτον «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Χόθρονς».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.