Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Πήρε το ντέρμπι και πέρασε στους «4» η Γιουβέντους

Κύπελλο Ιταλίας: Πήρε το ντέρμπι και πέρασε στους «4» η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2018 00:50
Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Ντάγκλας Κόστα (15’) και Μάντζουκιτς (67’) τα γκολ, φωνάζουν για φάουλ στο 2ο γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Τορίνο στην έδρα της και «σφράγισε» το τελευταίο εισιτήριο για τους «4» του θεσμού. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα σε διπλά ματς, ενώ στο άλλο ζευγάρι, η Μίλαν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Λάτσιο.

Η «Γηραιά κυρία» μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 15’ κατάφερε να προηγηθεί με όμορφο τελείωμα του Ντάγκλας Κόστα μέσα από την περιοχή. Η Τορίνο «άγγιξε» την ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα, έχοντας δοκάρι με διαγώνιο σουτ του Νιάνγκ.

Η συνέχεια άνηκε στην Γιουβέντους, η οποία είχε τον έλεγχο και στο 67’ «κλείδωσε» το ματς με κοντινό πλασέ του Μάντζουκιτς σε τετ-α-τετ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Κεντίρα στον Άκουα, ωστόσο ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και μέτρησε κανονικά γκολ, προκαλώντας την έκρηξη στον πάγκο της «γκράνατα». Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Γιουβέντους βρίσκεται ένα βήμα πριν την τέταρτη συνεχόμενη παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.