Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στο… καναβάτσο ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Στο… καναβάτσο ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2018 21:36
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 την Λαμία στη Λεωφόρο, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει το 4-1 του πρώτου αγώνα και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ιστορική πρόκριση στους «8» για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Εκτός Κυπέλλου έμεινε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» το πάλεψαν αλλά το βαρύ 4-1 στη χιονισμένη Λαμία αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρήκε αργά το γκολ (74’ Μουνιέ) και το τελικό 1-0 δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έψαξε ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο τα βρήκε σκούρα κόντρα στην πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμία. Τρεις ήταν όλες και όλες οι αξιόλογες στιγμές του «τριφυλλιού» στο πρώτο μέρος. Στο 16’ το σουτ του Άλτμαν από θέση βολής βρήκε στα σώματα, στο 42’ το πλασέ του Μουνιέ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ στο 44’ ο Μολίνς νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο.

Η Λαμία ήταν αρκετά καλή στο ανασταλτικό κομμάτι και στο 24’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ακόστα, ο οποίος αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τη Λαμία να εγκλωβίζει τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 67’, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ακόστα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε τελικά να βρει το γκολ στο 74’. Μετά από κόρνερ του Χίλιεμαρκ, ο Κουλιμπαλί πήρε την κεφαλιά και ο Μουνιέ με προβολή «έγραψε» το 1-0. Οι «πράσινοι» ήθελαν άλλα δύο γκολ και στο 80’ έφτασαν μια «ανάσα» από το 2-0, όμως η κοντινή κεφαλιά του Δώνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η πίεση των γηπεδούχων δεν απέδωσε καρπούς και το τελικό 1-0 έδωσε την πρόκριση στην Λαμία.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Αυλωνίτης (77’ Πίσπας), Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Τζανδάρης (57’ Δώνης), Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν (58’ Χατζηγιοβάνης), Μόλινς

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Παντελιάδης, Βάντερσον, Ακόστα (79’ Τσούκαλος), Ριβέρα, Αναστασιάδης, Αναστασόπουλος (60’ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Ασίγκμπα, Πίτι (86’ Βουό)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.