Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2018 17:07
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και πέρασε προσωρινά μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Μακ (27’), Κονέ (45+1’ αυτ.) και Πρίγιοβιτς (90+1’) τα γκολ, αποβλήθηκε ο Ναδάλες (84’).

Την 6η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ. Μια ημέρα μετά τη γκέλα της ΑΕΚ στη Λάρισα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή. Οι Θεσσαλονικείς, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν, διατήρησαν το αήττητο στην έδρα του, φτάνοντας τις εννέα συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον Απόλλωνα. Μόλις στο 5’ ο Τσουκαλάς έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Πέλκα, ενώ στο 15’ η κοντινή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 27’. Ο Μακ έκλεψε από τον Τσουκαλά, συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Πρίγιοβιτς και δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Χουάντερσον, «γράφοντας» το 1-0.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στη συνέχεια, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έφτασε σ’ ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Μετά από κόρνερ του Πέλκα στο 45+1’, ο Μάτος δεν έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα βρήκε πάνω στον Κονέ ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, την έσπρωξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 3-0 στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) όμως ο Πέλκας αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Χουάντερσον. Ο Απόλλωνας γλίτωσε το γκολ και στο 56’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στο ματς, έχοντας δοκάρι με σουτ του Ναδάλες από το ύψος της περιοχής.

Δύο λεπτά μετά, ο Χουάντερσον πραγματοποίησε διπλή μεγάλη επέμβαση σε σουτ των Πέλκα κα Μακ, κρατώντας το 2-0. Ο ρυθμός έπεσε ξανά στη συνέχεια, ώσπου στο 84’ ο Ναδάλες είδε δεύτερη κίτρινη γιατί εκτέλεσε το φάουλ, ενώ ο διαιτητής του είχε πει να περιμένει να σφυρίξει. Λίγο πριν το φινάλε ο ΠΑΟΚ βρήκε τρίτο γκολ, όταν μετά από κάθετη του Μάτος, ο Πρίγιοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.