Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Τσέλσι και πήγε τελικό η Άρσεναλ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Τσέλσι και πήγε τελικό η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2018 00:23
Η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Τσέλσι στο «Έμιρειτς» και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι. Προηγήθηκαν με Αζάρ (7’) οι «μπλε», το γύρισαν με Ρούντιγκερ (12’ αυτ.) και Τσάκα (61’) οι «κανονιέρηδες».

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο φετινός τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μια ημέρα μετά την πρόκριση των «πολιτών» κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι, οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 2-1 της Τσέλσι στο «Έμιρειτς» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό της 25ης Φεβρουαρίου.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που είχε τρεις σημαντικές απουσίες (Μοράτα, Φάμπρεγκας και Κουρτουά), ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και πήρε το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με όμορφο τελείωμα του Αζάρ μέσα από την περιοχή. Ωστόσο, η Άρσεναλ απάντησε στο 12’ με απίστευτή καραμπόλα, αφού μετά από κεφαλιά του Μονρεάλ, η μπάλα κόντραρε σε Αλόνσο και Ρούντιγκερ προτού καταλήξει στα δίχτυα του Καμπαγιέρο για το 1-1.

Παρά το γκολ της ισοφάρισης, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ματς μέχρι τον τραυματισμό του Γουίλιαν στο 30ο λεπτό. Ο Κόντε αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον ανέτοιμο Μπάρκλεϊ (ντεμπούτο) από το να πάει σε σχήμα με κλασικό φορ (Μπατσουαγί), επιλογή που δεν του βγήκε, αφού ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού.

Η Άρσεναλ κέρδισε μέτρα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους «άγγιξε» την ανατροπή με σουτ του Οζίλ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) η Τσέλσι είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο ο Αζάρ γλίστρησε μόνος του προτού βρεθεί απέναντι από τον Οσπίνα.

Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το 1-2 και στο 61’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή μετά από νέα καραμπόλα. Ο Λακαζέτ μπήκε στην περιοχή και έκανε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Ρούντιγκερ και στρώθηκε στον Τσάκα, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-1. Η Τσέλσι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και οι «κανονιέρηδες» πήραν την πρόκριση για τον τελικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.