Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: «Εξάσφαιρη» η Μπάγερν, με ανατροπή η Λεβερκούζεν

Κύπελλο Γερμανίας: «Εξάσφαιρη» η Μπάγερν, με ανατροπή η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2018 01:28
Η Μπάγερν διέλυσε με 6-0 την Πάντερμπορν της 3ης κατηγορίας και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στους «4» και η Λεβερκούζεν του Ρέτσου μετά από μεγάλη ανατροπή (4-2) κόντρα στην Βέρντερ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπάγερν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάτερμπορν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 6-0 και «σφράγισαν» την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας παρατάχθηκαν με βασική ομάδα, όμως λίγο έλλειψε να βρεθούν νωρίς πίσω στο σκορ, όταν στο 7’ η Πάτερμπορν βρήκε δίχτυα με τον Ρίτερ όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ σε μια αρκετά οριακή φάση.

Η Μπάγερν γλίτωσε το γκολ και στη συνέχεια έκανε… πάρτι. Στο 19’ ο Ντάγκλας Κόστα «έγραψε» το 1-0 έπειτα από φάση διαρκείας, ενώ στο 25’ ο Λεβαντόφσκι διπλασίασε το σκορ των φιλοξενούμενων με όμορφο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Η χαρά των φιλοξενουμένων μετριάστηκε στο 31', όταν ο Τόμας Μίλερ χρειάστηκε να αντικατασταθεί, μετά από σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μίχαελ Ράταϊτσακ. Στο φινάλε του πρώτου μέρους (42’) ο Κίμιχ «έγραψε» το 3-0 με κοντινό πλασέ, ενώ στο 55’ ο Τολισό μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η Πάτερμπορν είχε δοκάρι στο 55’ με σουτ του Ζολίνσκι για το γκολ της τιμής και στη συνέχεια ακολούθησαν δύο τέρματα του Ρόμπεν. Ο Ολλανδός με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής «έγραψε» το 5-0 στο 86’ ενώ ο ίδιος σκόραρε ξανά στο 88’ έπειτα από πάρε-βάλε του Ριμπερί

Στους «4» η Λεβερκούζεν


Στο άλλο ματς στη «Μπάι Αρίνα», η Λεβερκούζεν κέρδισε με 4-2 στην παράταση (2-2 κ.δ) την Βέρντερ, παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 7ο λεπτό!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και απέκτησαν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Κρούζε (4 πεν.’) και Γιόχανσον (7’). Οι «ασπιρίνες» όμως δεν πτοήθηκαν και έφεραν το σκορ στα ίσια χάρη σε δύο γκολ του Μπραντ (31’, 55’).

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και στο 111’ ο Μπελαραμπί ολοκλήρωσε την ανατροπή, σκοράροντας τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Μετά το 3-2 ο Χέρλικ πέρασε στο ματς τον Παναγιώτη Ρέτσο και στο 118’ ο Χάρεντς «σφράγισε» την πρόκριση της Λεβερκούζεν, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.