Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εντός έδρας γκέλα για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εντός έδρας γκέλα για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2018 19:28
Η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο 0-0 με την Χετάφε στο «Καμπ Νου» και είδε την Ατλέτικο να την πλησιάζει στους 7 βαθμούς.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι της Μπαρτσλεόνα με την Χετάφε στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί δεν έκαναν καλή εμφάνιση και γνώρισαν δεύτερη σερί εντός έδρας απώλεια μετά το 2-2 με τη Θέλτα.

Το ντεμπούτο του Γέρι Μίνα στο «Καμπ Νου» ήταν ίσως το μόνο θετικό της Μπαρτσελόνα στο ματς. Ο υψηλόσωμος Κολομβιανός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν από τους διακριθέντες των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε ούτε μια αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος. Η Χετάφε στέκονταν εξαιρετικά και στο φινάλε είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 40’ ο Μίνα έβαλε σωτήρια την κόντρα στο σουτ του Άνχελ, ενώ στο 41’ ο Σιμπασάκι δεν έκανε καλό τελείωμα από πλεονεκτική θέση.

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε. Στο 56’ ο Σουάρες αστόχησε με κοντινή προβολή, ενώ στο 59’ ο Γκουαίτα απέκρουσε το σουτ του Κουτίνιο. Στο 77' η κεφαλιά του Μίνα στο πρώτο δοκάρι πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκουαΐτα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Σουάρες κρατώντας το 0-0 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.