Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» με Λουκάκου η Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» με Λουκάκου η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2018 22:11
Με τον Λουκάκου να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 την Χάντερσφιλντ εκτός έδρας και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον στην έδρα της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε με βασικούς και επικράτησε με 2-0 της Χάντερσφιλντ στο «Τζον Σμιθ». Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 3ο λεπτό. Ο Μάτα έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Λουκάκου, αυτός απέφυγε τον Σίντλερ και με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 1-0. Η Χάντερσφιλντ θα μπορούσε να απαντήσει στο 6’ όμως ο Ίνς αστόχησε από πλεονεκτική θέση έξω από τη μικρή περιοχή. Δευτερόλεπτα πριν, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Σμόλινγκ, όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν χωρίς αποτέλεσμα και στο 45’ η Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα με τον Μάτα, όμως ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε το τέρμα για οφσάιντ, σε μια λανθασμένη απόφαση. Το 2-0 ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’). Ο Σάντσες έβγαλε κάθετη για τον Λουκάκου, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου θα υποδεχτεί την Μπράιτον στο «Όλντ Τράφορντ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.