Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Διπλό» στο «Βεστφάλεν» η Σάλτσμπουργκ

Γιουρόπα Λιγκ: «Διπλό» στο «Βεστφάλεν» η Σάλτσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2018 22:49
Με δύο γκολ του Μπερίσα (49’ πεν., 56’) η Σάλτσμπουργκ κέρδισε με 2-1 την Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ντόρτμουντ ήταν αήττητη σε 12 αγώνες σ’ όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο η εντυπωσιακή Σάλτσμπουργκ έφυγε με τη νίκη (2-1) από το «Βεστφάλεν» και απειλεί τους Βεστφαλούς με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν απειλητικοί στο πρώτο μέρος και στο 40’ η Σάλτσμπουργκ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 2-0. Αρχικά ο Μπούρκι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Νταμπούρ και στη συνέχεια ο Σμέλτσερ απομάκρυνε τη μπάλα στη γραμμή. Στις καθυστερήσεις ο Χουάνγκ σημάδεψε το δοκάρι του Μπούρκι όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ν. Κορεάτης κέρδισε πέναλτι για τράβηγμα του Τοπράκ (σ.σ. το τράβηγμα ήταν εκτός περιοχής). Ο Μπερίσα με εύστοχη εκτέλεση «έγραψε» το 0-1.

Ο άσος της Σάλτσμπουργκ δεν έμεινε αφού στο 56’ ξεχάστηκε από την άμυνα της Ντόρτμουντ και με εξαιρετικό τελείωμα διπλασίασε το σκορ των αυστριακών. Ο Στέγκερ απέσυρε τους Μπατσουαγί και Γκέτσε που δεν βοήθησαν και πέρασε στο ματς τους Φίλιπ και Πούλισιτς. Από ασίστ του τελευταίου ο Σούρλε μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 στο 62’, ενώ στο 80’ ο Παπασταθόπουλος έπιασε μόνος του την κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Το 1-2 έμεινε ως το τέλος και η Σάλτσμπουργκ απέκτησε το προβάδισμα για το εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.