Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Μέσω παράτασης στα ημιτελικά η Τσέλσι

Κύπελλο Αγγλίας: Μέσω παράτασης στα ημιτελικά η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2018 21:24
Η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Λέστερ στην παράταση (1-1 κ.δ) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ το άλλο ζευγάρι.

Έστω και δύσκολα, η Τσέλσι «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας με 2-1 της Λέστερ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ». Το 1-1 της κανονικής διάρκειας οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου οι «μπλε» πήραν την πρόκριση με γκολ του Πέδρο (105’).

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 42’ κατάφερε να προηγηθεί, «χτυπώντας» στην κόντρα. Ο Γουίλιαν τροφοδότησε τον Μοράτα και ο Ισπανός με ιδανικό πλασέ «έγραψε» το 0-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο 2018.

Στην επανάληψη, οι «μπλε» οπισθοχώρησαν και το πλήρωσαν στο 76’, με τον Βάρντι να σκοράρει με κοντινό πλασέ, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Καμπαγιέρο. Η Τσέλσι ήταν αποκαρδιωτική στο δεύτερο μέρος και στο 83’ η Λέστερ «άγγιξε» την ανατροπή, με τον Αργεντινό γκολκίπερ να αποκρούει το κοντινό πλασέ του Βάρντι. Στο 87’ ο Σμάιχελ νίκησε από κοντά τον Μοράτα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, η Τσέλσι πήρε εκ νέου προβάδισμα. Στο 105’ ο Καντέ έκανε το γέμισμα, ο Σμάιχελ έκανε άστοχη έξοδο και ο νεοεισελθόντας Πέδρο με κεφαλιά «έγραψε» το 1-2. Το σκορ έμεινε ως το φινάλε και οι «μπλε» προκρίθηκαν στα ημιτελικά για 2η σερί χρονιά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Σαουθάμπτον, ενώ στο άλλο ζευγάρι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Τότεναμ.

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:

Τσέλσι – Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ

*μονά ματς στο «Γουέμπλεϊ» στις 21 & 22 Απριλίου


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.