Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στο -2 η Νάπολι

Σέριε Α: Στο -2 η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2018 00:35
Με γκολ του Αλμπιόλ, η Νάπολι κέρδισε με 1-0 την Τζένοα στο «Σαν Πάολο» και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την Γιουβέντους.

Η Νάπολι δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την γκέλα της Γιουβέντους από την Σπαλ και με την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τζένοα (1-0), πλησίασε στο -2 από την κορυφή.

Η Τζένοα είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όταν στο 11’ ο Λάζοβιτς μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Η απάντηση της Νάπολι ήρθε στο 15’, με τον Μέρτενς να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό τον Χάμσικ και στο 34’ η Τζένοα είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία με Πάντεφ και Σπόλι.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο μεγάλες ευκαιρίες για την Νάπολι. Στο 40’ ο Αλάν αστόχησε με πλασέ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 44’ ο Ινσίνιε σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μέρτενς στο 51’, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να πίεζε όλο και περισσότερο για το γκολ.

Τη λύση για τους «παρτενοπέι» έδωσε ο Αλμπιόλ. Μετά από κόρνερ του Καγιεχόν στο 72ο λεπτό, ο Ισπανός αμυντικός έπιασε την κεφαλιά και λύτρωσε την Νάπολι. Η Τζένοα δεν μπόρεσε να απαντήσει με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μπουν ξανά στο κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.