Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Ντοναρούμα δίνει τον τίτλο στην Γιουβέντους

Σέριε Α: Ο Ντοναρούμα δίνει τον τίτλο στην Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2018 18:36
Με τον Ντοναρούμα να πραγματοποιεί την επέμβαση της χρονιάς στο 90+2’ η Μίλαν κράτησε στο 0-0 την Νάπολι στο «Σαν Σίρο» και επέστρεψε στην Γιουβέντους να ξεφύγει με +6 στην κορυφή.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Μίλαν με την Νάπολι στο «Σαν Σίρο». Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, αποτέλεσμα που χαροποιεί την Γιουβέντους, αφού με νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια, θα ξεφύγει με +6 από την 2η θέση.

Η Μίλαν απείλησε πρώτη με μακρινό σουτ του Μποναβεντούρα (4’), το οποίο απέκρουσε ο Ρέινα, ενώ στο 11’ ο Κάλινιτς αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Πέντε λεπτά μετά ο Ινσίνιε έβγαλε με τακουνάκι στον Μέρτενς, όμως ο Βέλγος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντοναρούμα. Στο 23’ ο Κουλιμπαλί έκοψε σωτήρια τον Κάλινιτς, ενώ στο 35’ το σουτ του Ινσίνιε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε μεγάλες φάσεις, με εξαίρεση αυτή του 90+2’. Ο Μίλικ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ντοναρούμα στο ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο ο Ιταλός γκολκίπερ με φοβερή επέμβαση, κράτησε το 0-0 ως το τέλος. Αυτή ήταν η 4η απώλεια της Νάπολι στα τελευταία έξι παιχνίδια, ενώ στον αντίποδα, οι «ροσονέρι» βρίσκονται στο +2 από την 7η Φιορεντίνα και κινδυνεύουν να χάσουν την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

* Ο Ντοναρούμα έγινε ο νεότερος στην ιστορία του Καμπιονάτο που φτάνει τις 100 συμμετοχές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.