Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Λέο Ζαμπά ο ΠΑΟΚ (video)

Κοντά σε Λέο Ζαμπά ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2018 18:10
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Λέο Ζαμπά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα καταβάλει στην Αχμάτ Γκρόζνι το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος αποχαιρέτησε τους φίλους της ρωσικής ομάδας.

Μόνο τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Λέο Ζαμπά να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγόρασε τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό από την Αχμάτ Γκρόζνι αντί του ποσού των 5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Ο 19χρονος, που αγωνίζεται συνήθως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, είχε 3 γκολ σε 24 παιχνίδια στην πρώτη του χρονιά στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ είναι διεθνής με την Κ-20 της Βραζιλίας (11 συμμετοχές). Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κορίνθιανς, έχοντας δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

«Ευχαριστώ, Αχμάτ Γκρόζνι για όλα! Ήταν ωραίο να αγωνίζομαι με αυτή την ομάδα», έγραψε πριν από λίγο ο Λέο Ζαμπά που αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες στον ΠΑΟΚ.

Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Ζαμπά θα γίνει ο 8ος ξένος του ΠΑΟΚ, με τον κανονισμό να επιτρέπει στις ομάδες να έχουν στο ρόστερ τους πέντε μη κοινοτικούς. Πάντως, ο νεαρός Βραζιλιάνος μπορεί να λογίζεται ως ένας από τους τρεις μη κοινοτικούς κάτω των 23 ετών που μπορούν να έχουν οι ομάδες, με την προϋπόθεση να μην ξεπερνά τους πέντε ο αριθμός των ξένων που αγωνίζονται στον ίδιο αγώνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.