Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Ολίμπικο» η Νάπολι του Αντσελότι

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Ολίμπικο» η Νάπολι του Αντσελότι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2018 00:06
Η Νάπολι, με βασικό τον Ορέστη Καρνέζη, κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Σέριε Α. Μίλικ (45+2’) και Ινσίνιε (59’) τα γκολ για τους «παρτενοπέι», προηγήθηκαν με Ιμόμπιλε (25’) οι «λατσιάλι», που είχαν δοκάρι στο 90’.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-1 της Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με εκπληκτικό τέρμα του Ιμόμπιλε, ο οποίος «άδειασε» τρεις παίκτες της Νάπολι προτού «εκτελέσει» τον Καρνέζη για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η συνέχεια όμως άνηκε στην Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» πίεσαν ασφυχτικά για την ισοφάριση, είχαν δοκάρι με τον Ζιελίνσκι στο 39’ και ακυρωμένο γκολ με τον Μίλικ, προτού ο τελευταίος ισοφαρίσει με αριστερό πλασέ στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 55’ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ινσίνιε που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στρακόσια.

Στο τελευταίο ημίωρο η Λάτσιο πίεσε αρκετά την Νάπολι για το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Καρνέζη. Η κορυφαία της στιγμή ήρθε στο 90’ με τον Ατσέρμπι να σημαδεύει το δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λουίς Αλμπέρτο.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Κάσερες, Ράντου, Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε (46’ Μπάστος), Μάρουσιτς, Μπαντέλι (68’ Κορέα), Παρόλο (88’ Κατάλντι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Καρνέζης, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι, Άλαν, Χάμσικ (70’ Ντιαβαρά), Ζιελίνσκι (85’ Ρογκ), Καγιεχόν, Ινσίνιε (76’ Μέρτενς), Μίλικ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.