Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στοπ της Ζιρόνα στην Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στοπ της Ζιρόνα στην Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2018 00:12
Η Μπαρτσελόνα, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 35’, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη συμπολίτισσα Ζιρόνα στο «Καμπ Νου» και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Μέσι (19’) και Πικέ (63’) τα γκολ των Καταλανών, το γύρισαν προσωρινά με Στουάνι (45’, 51’) οι φιλοξενούμενοι.

Η πρώτη γκέλα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα είναι γεγονός. Η Ζιρόνα του Εουσέμπιο Σακριστάν έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Καμπ Νου» και σταμάτησε το νικηφόρο σερί των «μπλαουγκράνα».

Παρά το ροτέισον του Ερνέστο Βαλβέρδε, η Μπαρτσελόνα μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 19’ άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα του Μέσι μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως στο 29’ η Ζιρόνα «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Πικέ να απομακρύνει στη γραμμή το σουτ του Πόρτου.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 35’, με τον Λεγκλέ να βλέπει απευθείας κόκκινη για αγκωνιά στον Πονς. Ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και απέβαλε τον Γάλλο αμυντικό, αφήνοντας τους «μπλαουγκράνα» με παίκτη λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού στο 45’ ο Στουάνι πέρασε από Μπουσκέτς και Πικέ και με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ουρουγουανός «χτύπησε» ξανά στο 51’. Μετά από κάθετη του Γκαρθία, ο Πόρτου βγήκε απέναντι στον Τερ Στέγκεν, ο οποίος απομάκρυνε, ωστόσο η μπάλα στρώθηκε στον Στουάνι κι αυτός με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής ολοκλήρωσε την ανατροπή. Η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε, είχε δοκάρι στο 60’ με φάουλ του Μέσι και τρία λεπτά μετά ο Πικέ ισοφάρισε με γυριστή κεφαλιά σε 2-2.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Το 2-2 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.