Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Μάνο ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Μάνο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2018 23:41
Με γκολ του Μάνου (68’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε με το δεξί στο Κύπελλο Ελλάδας. Ντεμπούτο ως αρχηγός ο Τουρέ.

Ο Ολυμπιακός των πολλών αλλαγών ζορίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό ωστόσο με καρφωτή κεφαλιά του Μάνου πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε νικηφόρα στο θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Μαρτίνς προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, όπου ξεχώρισε η μεγάλη επιστροφή του Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός, που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αγωνίστηκε για 58 λεπτά και είχε λίγα λάθη στις μεταβιβάσεις του, ωστόσο έδειξε ότι ακόμα θέλει δουλειά για να φτάσει σε πλήρη επίπεδα ετοιμότητας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις απέναντι στην άμυνα του Λεβαδειακού. Μάλιστα, οι Βοιωτοί είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν στο 32’ ο Μανγκά έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Λίγο πριν το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή, με τον Σα να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση σε σουτ των Ιωαννίδη και Γιακουμάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πέρασε στο ματς τους Νάτχο και Χασάν, άλλαξε το σχηματισμό σε 4-4-2 και οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Τη λύση έδωσε ο Μάνος στο 68’, «γράφοντας» το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μασούρα. Ακολούθησαν δύο σουτ του Χασάν (78’, 83’), ενώ στο 89’ ο Γκιγιέρμε επιχείρησε να σκοράρει με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί στο Κύπελλο, πιάνοντας την Παναχαϊκή στην κορυφή του ομίλου. Η τελευταία κέρδισε με 1-0 τον Άρη Αβάτου χάρη σε γκολ του Μωραΐτη.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Μασούρας, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Ανδρούτσος (59' Χασάν), Βρουσάι, Τουρέ (58' Νάτχο), Ναουέλ (83' Πάρντο), Μάνος

Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος): Μπάγιτς, Μανγκά, Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Κρνέτα, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Αντιλέχου, Ιωαννίδης

1. Ολυμπιακός 3
2. Παναχαϊκή 3
3. Άρης Αβάτου 0
4. Λεβαδειακός 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.