Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ούτε τώρα η Μίλαν

Σέριε Α: Ούτε τώρα η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2018 01:27
Αν και προηγήθηκε νωρίς και σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες, η Μίλαν έμεινε στο 1-1 με την Έμπολι εκτός έδρας και μετράει μόλις μια νίκη σε πέντε παιχνίδια.

Ούτε τώρα κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Έμπολι στο «Κάρλο Καστελάνι» και γνώρισαν 3η διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο μετράει μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι βρίσκεται στην 13η θέση με +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, παρατάχθηκε δίχως τον τραυματία Ιγκουαΐν, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να προηγηθεί πολύ νωρίς (11’). Μετά από λάθος στην άμυνα της Έμπολι, ο Μπίλια έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στον Καπέτσι και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στη συνέχεια οι «ροσονέρι» πίεσαν ασφυχτικά για ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο έπεσαν πάνω στον Τερατσιάνο, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία διπλή επέμβαση στα σουτ των Μποναβεντούρα και Κέσιε στο 32’ όπως και σ’ αυτό του Σούσο στο 41’. Ευκαιρίες είχε βέβαια και η Έμπολι, καθώς στο 27’ ο Ντοναρούμα νίκησε σε τετ-α-τετ τον Λα Γκουμινά, ενώ στο 31’ το σουτ του Καπούτο βρήκε στο δοκάρι.

Η ομάδα του Γκατούζο είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, δεν «κλείδωσε» το ματς και τον πλήρωσε από το κωμικό λάθος του Ρομανιόλι στο 71’. Ο Ιταλός στόπερ, χωρίς πίεση, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μτσελίτζε, τον οποίο στη συνέχεια ανέτρεψε εντός περιοχής. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι μετά και το μαρκάρισμα του Μπίλια στον Καπούτο και ο τελευταίος με εύστοχο χτύπημα ισοφάρισε σε 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Μίλαν προσπάθησε να απαντήσει, όμως ο Τερατσιάνο είπε δύο φορές «όχι» σε προσπάθειες του Σούσο, κρατώντας το 1-1 ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.