Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος έριξε 6αρα στον Ηρακλή

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος έριξε 6αρα στον Ηρακλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2018 21:05
Ο Ατρόμητος διέλυσε με 6-1 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και ρέφαρε για την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ την 1η αγωνιστική.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Ατρόμητος, παίρνοντας εμφατική νίκη με 6-1 στο Καυτανζόγλειο. Οι Περιστεριώτες δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση, έχοντας… σύμμαχο τον γκολκίπερ του «Γηραιού», Αμπάρη, ο οποίος είχε ευθύνη στα πέντε από τα έξι γκολ!

Το 0-1 ήρθε στο 10’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αμπάρης έκανε τραγική έξοδο και ο Κωτσόπουλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος σκόραρε ξανά (47’) με κοντινό πλασέ έπειτα από νέα κακή έξοδο του Αμπάρη, ενώ στο 60’ ο πορτιέρο του «Γηραιού» αντέδρασε ξανά πολύ αργά, δίνοντας την ευκαιρία στον Κουλούρη να σκοράρει από κοντά για το 0-3.

Στο 65’ ο Ενσικουλού ανέβασε τον δείκτη του σκορ, προσπερνώντας εύκολα τον Αμπάρη ενώ στο 73’ ο Μανούσος με ωραίο αριστερό σουτ από την περιοχή σκόραρε το 0-5 για τους Περιστεριώτες.

Ο Ηρακλής, που παρουσίασε μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα, πέτυχε το γκολ της τιμής με πλασέ του Χασομέρη στο 85’ όμως στις καθυστερήσεις ο Κωτσόπουλος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ατρόμητος έβαλε… φωτιά στον όμιλο, φτάνοντας τον «Γηραιό» και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 3 βαθμούς και πλέον αναμένεται η αναμέτρηση των Ηπειρωτών με τη Θύελλα Καμαρίου την Πέμπτη (1/11, 19:30).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.