Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση Πόρτο και Σάλκε

Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγκαλιά» με την πρόκριση Πόρτο και Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2018 01:10
Πόρτο και Σάλκε συνέχισαν με εντός έδρας νίκες κόντρα σε Λοκομοτίβ Μόσχας (4-1) και Γαλατασαράι (2-0) αντίστοιχα και βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Μόνο αν… αυτοκτονήσει θα χάσει την πρόκριση για τους «16» η Πόρτο. Οι «δράκοι» διέλυσαν με 4-1 την Λοκομοτίβ Μόσχας στο «Ντραγκάο» και έφτασαν τους 10 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές.

Η καταρρακτώδης βροχή δεν επηρέασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ερέρα έπειτα από ωραία συνεργασία των Περέιρα-Μαρέγκα. Ο τελευταίος «έγραψε» το 2-0 στο 42’ μετά από κλέψιμο και ασίστ του Ερέρα, όμως η Λοκομοτίβ επέστρεψε στο ματς στο 59’, μειώνοντας σε 2-1 με γυριστή κεφαλιά του Φαρφάν.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τη ρωσική ομάδα, αφού στο 67’ ο Κορόνα «άδειασε» τον Ιντόγου και «έγραψε» το 3-1, ενώ στο 90+3’ ο Οτάβιο σκόραρε με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα νίκης των Πορτογάλων.

Νίκη-μισή πρόκριση η Σάλκε

Στο άλλο ματς, η Σάλκε κέρδισε με 2-0 την Γαλατασαράι στο Γκελζενκίρχεν και ξέφυγε με +4 από τους Τούρκους στην 2η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Οι «βασιλικοί μπλε» εκμεταλλεύτηκαν το τραγικό λάθος του Μουσλέρα στο 4ο λεπτό και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μπουργκστάλερ, ενώ στο 25’ είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Χάριτ για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 57’ ο Ουτ «εκτέλεσε» τον Μουσλέρα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Πόρτο 10
2. Σάλκε 8
3. Γαλατασαράι 4
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 0

Η επόμενη αγωνιστική (28/11):

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γαλατασαράι 19:55
Πόρτο – Σάλκε 22:00

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.