Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Euro U21: Ήττα-μαχαιριά για την Ελπίδων

Προκρ. Euro U21: Ήττα-μαχαιριά για την Ελπίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2018 20:23
Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη της Αυστρίας στην Τούμπα και πλέον το όνειρο για παρουσία στα τελικά του Euro U21 φαντάζει ακόμη πιο δύσκολο. Ο Πος (84’) το γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Εθνική Ελπίδων όσον αφορά την πρόκριση στο Euro U21 του 2019. Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 1-0 από την Αυστρία στο πρώτο μπαράζ της Τούμπας και πλέον καλείται να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς της Τρίτης (20/11) στο Ζανκτ Πέλτεν.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη ήταν κακή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, απειλώντας μονάχα στο 41’ με ένα σουτ του Γαλανόπουλου το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Σλάγκερ. Στον αντίποδα, οι Αυστριακοί μπήκαν πιο επιθετικά και τελείωσαν το πρώτο 45λεπτο με 7 τελικές (έναντι 2 της Ελλάδας) με κορυφαία το δοκάρι στην προσπάθεια του Μπάουμγκάρτνερ (36’).

Η είσοδος των Λάμπρου και Κωτσόπουλου βελτίωσαν την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που έψαξε περισσότερο ένα γκολ. Στο 63’ ο Σλάγκερ μπλόκαρε το σουτ του Ανδρούτσου, ενώ στο 68’ ο Αυστριακός πορτιέρο απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Λημνιού. Η «γαλανόλευκη» συνέχιζε να πιέζει και στο 74’ είχε νέα μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του αφύλαχτου Κωτσόπουλου, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η υπεροχή της Εθνικής δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ και στο 84’ η Αυστρία πήρε αυτή το προβάδισμα. Μετά από κόρνερ, ο Γιακούποβιτς πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Πος ο οποίος ανενόχλητος από κοντά έκανε την προβολή και νίκησε τον Κότσαρη για το 0-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την «γαλανόλευκη» να καλείται πλέον να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Καραχάλιος, Μπουζούκης (82’ Καμπετσής), Γαλανόπουλος, Χατζηγιοβάνης (46’ Λάμπρου), Ανδρούτσος (65’ Κωτσόπουλος), Χατζηδιάκος, Λημνιός.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Σλάγκερ, Ινγκολιτς, Πος, Λίνχαρτ, Ούλιμαν, Λιούμπινς (70’ Ντ. Μπαουνγκάτνερ), Ντάνσο, Χρ. Μπάουμγκαρτνερ, Λόβριτς (92’ Κβάσινα), Βόλφ, Γκρμπιτς (62’ Γιακούποβιτς).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.