Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρωτιά με Σανέ η Σίτι, προκρίθηκε η Λιόν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρωτιά με Σανέ η Σίτι, προκρίθηκε η Λιόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2018 01:31
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Χοφενχάιμ και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο. Το δεύτερο εισιτήριο εξασφάλισε η Λιόν, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Σαχτάρ στο Κίεβο και τερμάτισε στην 2η θέση.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-1 από την έδρα της Χοφενχάιμ και «σφράγισε» την πρωτιά του ομίλου.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με τον Κράμαριτς, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σανέ ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, φέρνοντας το σκορ στα ίσα. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, ο Γερμανός «πλήγωσε» ξανά τους συμπατριώτες του ολοκληρώνοντας την ανατροπή μετά από ασίστ του Στέρλιγνκ.

Η Χοφενχάιμ δεν κατάφερε να αντιδράσει και έγινε η τρίτη ομάδα μετά τους Ολυμπιακό, Μονακό που πετυχαίνει 10+ γκολ (11) στον όμιλο και τερματίζει τελευταία.

Στο άλλο ματς, Σαχτάρ και Λιόν διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το δεύτερο εισιτήριο, το οποίο πήγε στους «λιονέ» μετά το τελικό 1-1 στο Κίεβο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Μοραές ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ισμαΐλι, όμως στο 65’ ο Ντεπάι «σέρβιρε» στον Φεκίρ κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό 1-1, σκορ που έστειλε τους Γάλλους στους «16».

Τελική βαθμολογία

1. Μαν. Σίτι 13 (16-10)
2. Λιόν 8 (12-11)
3. Σαχτάρ 6 (8-16)
4. Χοφενχάιμ 3 (11-14)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.