Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2018 02:17
Συμπληρώθηκε το «παζλ» της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και το Agones.gr σας παρουσιάζει τα γκρουπ ισχυρών, ανίσχυρων καθώς και τις ομάδες που θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λιόν έγινε η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον γνωρίζουμε και τους 16 συλλόγους που θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση της Δευτέρας (17/12, 13:00) στη Νιόν.

Τέσσερις αγγλικές (Μάν. Σίτι, Μαν. Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ), τρεις ισπανικές (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο), τρεις γερμανικές (Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Σάλκε), δύο ιταλικές (Γιουβέντους, Ρόμα), δύο γαλλικές (Παρί Σεν Ζερμέν, Λιόν), μια ολλανδική (Άγιαξ) και μια πορτογαλική (Πόρτο) συμπληρώνουν το «παζλ» των «16».

Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους του θα βρεθούν στο γκρουπ των ισχυρών και θα τεθούν αντιμέτωπες με τις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στα γκρουπ. Ομάδες που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο βέβαια στη φάση των "16" δεν θα μπορούν να κληρωθούν μαζί, όπως κι ομάδες από την ίδια χώρα.

Αναλυτικά:


Ισχυροί:

Ντόρτμουντ
Μπαρτσελόνα
Παρί Σεν Ζερμέν
Πόρτο
Μπάγερν
Μάντσεστερ Σίτι
Ρεάλ Μαδρίτης
Γιουβέντους

Ανίσχυροι:

Ατλέτικο Μαδρίτης
Τότεναμ
Λίβερπουλ
Σάλκε
Άγιαξ
Λιόν
Ρόμα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι οχτώ που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ

Σε ό,τι αφορά τις οχτώ ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη θέση του ομίλου τους και θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ (φάση των "32") είναι οι Νάπολι, Βαλένθια, Ίντερ, Μπενφίκα, Πλζεν, Μπριζ, Σαχτάρ και Γαλατασαράι. Οι τέσσερις πρώτες είχαν καλύτερη συγκομιδή βαθμών και θα μπουν στην κλήρωση ως ισχυρές μαζί με τις 12 ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στη φάση των ομίλων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.