Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σπόντα Μαρτίνς για Φορτούνη: «Κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό»

Σπόντα Μαρτίνς για Φορτούνη: «Κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/2/2020 21:59
Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Άρσεναλ (27/2 22:00) ότι ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής από απόφαση του προπονητή και όχι για λόγους τραυματισμού.

Ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (22:00) με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποκαλύπτει στην συνέντευξη τύπου του αγώνα ότι ο αποκλεισμός του διεθνή μεσοεπιθετικού έγινε για εξωαγωνιστικούς λόγους, τονίζοντας πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

Για το αν νιώθει ότι του χρωστάει κάτι το Λονδίνο από το περασμένο παιχνίδι με την Τότεναμ «Πράγματι το παιχνίδι είναι σημαντικό και όλοι πιστεύουμε ότι η ομάδα θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό και θέληση που έδειξε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ξέρουμε πως η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς, το να παίξουμε καλά δεν θα είναι αρκετό, πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε. Όμως η ομάδα έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο είναι κάτι που η ομάδα έχει δείξει ότι το θέλει, μπορείτε να το δείτε και μέσα στα αποδυτήρια ότι υπάρχει αυτό το πνεύμα, το πιστεύουμε πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για τις απουσίες των Σουντανί, Φορτούνη και Σεμέδο: «Πράγματι υπάρχουν τρεις απουσίες αύριο, οι δύο από ανάγκη και η μία από απόφαση μας. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως αυτή αυτή η ομάδα πολλές φορές έχει εκπλήξει με τις δυνατότητες. Πολλές φορές αντιμετωπίσαμε απουσίες και πολλές φορές κάναμε την έκπληξη. Δείξαμε ότι το θέλουμε, έχουμε μέσα μας πίστη γιατί θα κάνουμε τα πάντα. γιατί αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλοι οι παίκτες που βρίσκονται εδώ έχουν αφομοιώσει 100% την ιδέα του παιχνιδιού που θέλουμε να παρουσιάσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πράξη». Για την ψυχολογία μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ:«Το κίνητρο υπήρχε από την αρχή γιατί παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς. Όπως επίσης είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε στην Ευρώπη. Το ότι ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο αυξάνει την αυτοπεποίθηση.Νιώθουμε πιο καλά και πιο δυνατοί. Ερχόμασταν προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά σίγουρα την ισορροπία της αυτοπεποίθησης την βοηθάει η τελευταία μας νίκη».

Για τα καλά στοιχεία της Αρσεναλ:«Πράγματι η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που τελευταία έχει βελτιωθεί στην επίθεση. Αυτό απέδειξε και το αποτέλεσμα του αγώνα. Όταν θέλει να βλάψει τον αντίπαλο μπορεί να το καταφέρει. Επίσης είναι μια ομάδα ολοφάνερα δυνατή στις μεταβιβάσεις. Εμείς από την άλλη δείξαμε πως για πολύ μεγάλα μέρη του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Οπότε πιστεύουμε στον εαυτό μας, πιστεύουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες του αγώνα. Έχουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα μας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε».

Για τον Κώστα Φορτούνη:«Κανένας δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Αύριο ο Ολυμπιακός παίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Οι φίλαθλοι μας αξίζουν το καλύτερο. Αύριο θα είναι παρόντες πάρα πολλοί φίλαθλοι για να στηρίξουν την ομάδα και έχουμε σκοπό αυτοί που βρισκόμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα για αυτή την ομάδα, όπως έχουμε κάνει τα πάντα μέχρι τώρα ως και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι:«Είναι πολλά τα συστατικά που χρειάζεται μια ομάδα για να προχωρήσει σε αυτή τη φάση. Φυσικά η δίψα παίζει πολύ μεγάλο ρόλμεγάλο ρόλο, φυσικά υπάρχουν πολλά στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα, η θέληση και μόνο δεν αρκεί. Για αυτό τα μεγάλα κλαμπ πληρώνουν περισσότερα χρήματα για να πάρουν πολύ καλύτερους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα θέληση υπάρχει, υπάρχει το αγωνιστικό πνεύμα, υπαρχεί καλή οργάνωση στην ομάδα μας,έχουμε ποιότητα, καλούς παίκτες, καλή τακτική, μια ομάδα που αποτελεί μια οικογένεια. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τα συστατικά που χρειάζεται μια ομάδα για να πάρει το αποτέλεσμα.Είναι λίγο από όλα. Μόνο η δίψα και η θέληση δεν φτάνει».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.