Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Simulated Reality League: Ξεχωρίζουν τα Τότεναμ – Μάν. Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ-Σάλκε

Simulated Reality League: Ξεχωρίζουν τα Τότεναμ – Μάν. Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ-Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2020 15:00
Ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική της Simulated Reality League, με τα παιχνίδια προσομοίωσης Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ- Σάλκε να είναι αυτά που ξεχωρίζεουν στο πρόγραμμα της ημέρας. Δείτε το πρόγραμμα.

Η εταιρεία αθλητικών δεδομένων και περιεχομένου Sportradar, με αφορμή τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, λάνσαρε ένα προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, την Simulated Reality League, μέσω της οποίας προσομοιώνει τα παιχνίδια τριών από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Πρέμιερ Λιγκ, την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα στο πρόγραμμα της Sportradar βρίσκονται επίσης Σέριε Α και Σαμπιονά, που θα κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο (11/4).

Τα παιχνίδια προσομοίωσης βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία RNG, με την εξέλιξή τους να είναι μία προσομοίωση της πραγματικής δυναμικής κάθε συλλόγου. Τα παιχνίδια διαρκούν 90 λεπτά και όσοι θέλουν να ασχοληθούν στοιχηματικά με τη συγκεκριμένη επιλογή, θα βρουν πληθώρα αγορών τόσο σε Pre-Game όσο και Live.Η πρώτη αγωνιστική ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Τα παιχνίδια που διεξήχθησαν ήταν αυτά που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν και στα κανονικά πρωταθλήματα, πριν αυτά διακοπούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Δείτε εδώ τι συνέβη την πρώτη αγωνιστική της Simulated Reality League, όλα τα αποτελέσματα αλλά και τις αποδόσεις που επιβεβαιώθηκαν.

Σήμερα (8/4) ξεκινάει η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος προσομοίωσης με αγώνες του αγγλικού, του ισπανικού και του γερμανικού πρωταθλήματος. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ντέρμπι της Νρότμουντ με τη Σάλκε, ενώ στην ΛαΛίγκα η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μαγιόρκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας για την 2η αγωνιστική (8/4):


Premier League SRL

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι (22:00)
Νόριτς – Σαουθάμπτον (22:00)
Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας (22:00)
Νιούκαστλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00)
Γουότφορντ – Λέστερ (22:00)

LaLiga SRL

Βαλένθια – Λεβάντε (20:00)
Θέλτα – Βιγιαρεάλ (20:00)
Εσπανιόλ – Αλαβές (21:00)
Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα (22:00)
Σοσιεδάδ – Οσασούνα (22:00)

Bundesliga SRL

Κολωνία – Μάιντς (19:00)
Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν (19:00)
Λειψία – Φράιμπουργκ (19:00)
Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν (21:00)
Ντόρτμουντ – Σάλκε (21:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.