Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Δικαίωμα ένστασης η «Ένωση»!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Δικαίωμα ένστασης η «Ένωση»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2020 01:00
Έχει και τρίτο ημίχρονο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα, 12 δελτία υγείας παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν έχουν ανανεωθεί ως όφειλαν και οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν το ενδεχόμενο ένστασης κατά του κύρους του αγώνα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ, ένα αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί τους Θεσσαλονικείς στο +3 από την 3η θέση.

Ωστόσο φαίνεται πως το παιχνίδι θα έχει και… τρίτο ημίχρονο. Όπως αναφέρει η πλευρά της «Ένωσης», υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, όπως προσκομίστηκαν στον τέταρτο διαιτητή, πριν την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα 12 είχαν λήξει και δεν ήταν ανανεωμένα όπως προβλέπει ο ΚΑΠ.

Στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν την πληροφορία για το πρόβλημα που υπάρχει με τα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας και πλέον στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα περιμένουν να δουν αν η ΑΕΚ θα ασκήσει το δικαίωμα ένστασης.

Η ΑΕΚ με βάση τον ΚΑΠ έχει δικαίωμα μέσα στις επόμενες 48 ώρες να κάνει ένσταση. Αν η ΑΕΚ κάνει ένσταση τότε μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι ανάλογο ίσχυε και στις πρόσφατες αναμετρήσεις του με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όμως οι δύο «αιώνιοι» δεν έχουν δικαίωμα ένστασης γιατί παρήλθε το 48ώρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.