Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwtten: 2ος με Μητρογλου ο Αρης, παρέμεινε τελευταία η ΑΕΛ (video)

Super League Interwtten: 2ος με Μητρογλου ο Αρης, παρέμεινε τελευταία η ΑΕΛ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/3/2021 21:54
Ο Άρης με το πρώτο γκολ του Μήτρογλου στην Super League Interwetten μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ και τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, αποκτώντας προβάδισμα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την έδρα της ΑΕΛ με 3-0 και περιμένει απλά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς απέχει 16 βαθμούς από τον 2ο Άρη, την ώρα που η ΑΕΚ ηττήθηκε στον Βόλο με 1-0 και έπεσε στην 3η θέση.

Στην μάχη της ουράς, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-0 στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης και παρέμεινε στο +4 από την τελευταία ΑΕΛ, την ώρα που Λαμία και Ατρόμητος έμεινα στο 0-0 με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στα πλέι άουτ έχοντας επτά βαθμούς διαφορά από την τελευταία θέση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε και στην Τρίπολη την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αστέρα (0-1), αποτέλεσμα βέβαια που δεν έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο στην ίδια. Αντίθετα ο Αστέρας παρέμεινε στην 6η θέση με την διαφορά από τον 4ο ΠΑΟΚ να παραμένει στους 5 βαθμούς.

Τα highlights

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός: 1-0



Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα:0-1



Λαμία-Ατρόμητος:0-0



Άρης-ΟΦΗ:1-0



ΑΕΛ-Ολυμπιακός: 1-3



Βόλος-ΑΕΚ: 1-0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.