Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης στους παίκτες: «Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο»

Σαββίδης στους παίκτες: «Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2021 22:27
Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ζητώντας τους να αφήσουν στην άκρη το ότι έγινε μέχρι σήμερα αλλά και να τον κάνουν τον πιο περήφανο άνθρωπο μετά το αυριανό (7/4) ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Τετάρτη (7/4, 20:00) στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Εν όψει του αυριανού (7/4) αγώνα ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες μέσω τηλεδιάσκεψης από το Ροστόφ, ζητώντας τους να αφήσουν στην άκρη το τι έγινε μέχρι σήμερα. «Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο», τους είπε μεταξύ άλλων».

Αναλυτικά:

Ξεχάστε ότι έχει συμβεί μέχρι και σήμερα, πρέπει να σηκωθούμε και να είμαστε πεισμωμένοι για τον στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το 60% της Βόρειας Ελλάδας είναι οπαδοί σας. Μια μεγάλη χαρά τους είναι στα χέρια σας, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Δώστε όλες τις μάχες με την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. 95 χρόνια μετά από κάθε πτώση ο Σύλλογος σηκώνεται δυνατότερος. Να θυμάστε πάντα ότι ο στόχος είναι πάντα μπροστά μας. Ποτέ πίσω. Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.