Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-1: «Γκέλαρε» στην Αρκαδία ο «δικέφαλος» (video)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-1: «Γκέλαρε» στην Αρκαδία ο «δικέφαλος» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/4/2021 19:23
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten, όμως έμεινε στην ισοπαλία 1-1 κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Άρη.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο «δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε στους 51 βαθμούς και συγκατοικεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ΑΕΚ, η οποία νωρίτερα είχε κερδίσει στη Θεσσαλονίκη τον Άρη με 3-1. Οι γηπεδούχοι με 44 βαθμούς παραμένουν έκτοι...

Πλέον το ενδιαφέρον για τη «μάχη» της τετράδας «φουντώνει» ακόμα πιο πολύ...

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ξεκίνησε φουριόζα και πλησίασε το γκολ μόλις στο 5', όμως ο Σφιντέρσκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο με την μπάλα να σταματάει και στο δοκάρι της εστίας των Αρκάδων.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι ξανά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με τη νέα προσπάθεια του Πολωνού στράικερ να σταματάει ξανά στο δοκάρι του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο στο τελευταίο δεκάλεπτο μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, δίχως να πλησιάσουν κοντά στο γκολ. Στο πρώτο μέρος αυτό συνέβη μόλις μία φορά, μετά από γκάφα του Πασχαλάκη που λίγο έλειψε να δεχθεί το τέρμα της χρονιάς. Παράλληλα ζήτησαν κι ένα πέναλτι για μαρκάρισμα στον Τιλίκα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε εκ νέου δυναμικά και δικαιώθηκε. Στο 56' η μπάλα έφτασε από τα πόδια του Ντάγκλας Αουγκούστο σε αυτά του Σφιντέρσκι κι εκείνος αυτήν την φορά σκόραρε για το 0-1.

Εννιά λεπτά αργότερα όμως οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Μπαράλες πήρε μία κεφαλιά προς τα πίσω μέσα από την περιοχή, ο Ουάρντα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Μουνάφο νίκησε τον Πασχαλάκη ισοφαρίζοντας.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού οι Θεσσαλονικείς πίεσαν αλλά δεν είχαν λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα και δίχως να προκύψουν σπουδαίες φάσεις, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.