Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός- Άρης 1-2: Ανατροπή «Ευρώπης» για τους κίτρινους (video)

Παναθηναϊκός- Άρης 1-2: Ανατροπή «Ευρώπης» για τους κίτρινους (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/4/2021 17:02
Ο Άρης κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και έκανε ένα σημαντικότατο βήμα για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μάνος (62') και Ματέο Γκαρσία (65') μέσα σε τρία λεπτά έκαναν την ανατροπή καθώς το "τριφύλλι" είχε προηγηθεί με τον Σανκαρέ στο 31. Καθοριστικό σημείο η αποβολή του Μαουρίσιο στο 53', έχασαν πέναλτι με τον Μάνο στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι

Οι δύο ομάδες έδειξαν από τα πρώτα λεπτά διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που έκανα αισθητοί την παρουσία της, με τον Μπερόγλιο όμως να στέλνει την μπάλα σε κεφαλιά που επιχείρησε. Δύο λεπτά μετά ο Μακέντα φρόντισε να απαντήσει για τον Παναθηναϊκό ενώ λίγο αργότερα ο Ιταλός μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή ανακόπηκε από τον Σάκιτς. Οι παίκτες του Μάντζιου έδειχναν να έχουν περισσότερο τον έλεγχο του αγώνα όμως στο 31' ο Χουάνκαρ με μία υπέροχη σέντρα βρήκε τον Σανκαρέ μέσα στην περιοχή και ο Σενεγαλέζος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι όμως λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Βέλεθ πάνω στον Ρόουζ, ο Μάνος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Άρης μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και απείλησε στο 49' με τον Μαντσίνι, το σουτ του οποίου όμως έδιωξε με υπερένταση ο Διούδης. Η φάση που άλλαξε ωστόσο όλο το παιχνίδι σημειώθηκε στο 52' όταν ο Μαουρίσιο έχασε το κοντρόλ στο χώρο του κέντρου, πάτησε τον Τζέγκο στο πόδι και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Στο επόμενο δεκάλεπτο ο Άρης κυριάρχησε στο παιχνίδι και ήταν θέμα χρόνο να βρει το γκολ. Ένα λάθος διώξιμο του Μολό στο 62' έφερε τον Μάνο σε θέση βολής απέναντι στον Διούδη, αυτή την φορά ο Έλληνας επιθετικός σημάδεψε σωστά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι "κιτρινόμαυροι" συνέχιζαν να πιέζουν και τρία λεπτά αργότερα έφτασαν στην ανατροπή. Ο Σάκιτς έκανε το σουτ εντός περιοχής, ο Διούδης έκανε την απόκρουση αλλά στην επαναφορά ο Ματέο Γκαρσία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει, δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία στο 2ο μέρος και το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες δεν μπορεί να αποτελέσει από μόνο του δικαιολογία.

Ο Άρης πήρε μία δικαιότατη νίκη, απέκτησε διαφορά οκτώ βαθμών από την 5η θέση και πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά "λίγος" επιθετικά και πλέον περιμένει ένα στραβοπάτημα των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ για να παραμείνει κοντά στην 4η θέση.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.